تولید روی خط رونق
با حضور مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایهگذاری استانداری خراسان جنوبی و سایر مسئولان، دو طرح اشتغال زا در شهرک صنعتی بیرجند مجدد وارد خط تولید شدند.

ایسنا/خراسان جنوبی با حضور مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایهگذاری استانداری خراسان جنوبی و سایر مسئولان، دو طرح اشتغال زا در شهرک صنعتی بیرجند مجدد وارد خط تولید شدند.
با حضور مسئولان، امروز شنبه ۱۹ بهمن، به مناسبت دهه فجر، دو طرح اشتغال زا در شهرک صنعتی بیرجند مجدد وارد خط تولید شدند.
دو واحد صنعتی در شهرک صنعتی بیرجند که در طول سالیان گذشته به دلایل مختلف تعطیل شده بودند، حال با کمک و تدبیر مسئولان دوباره دربهایشان باز شد و کارگران بسیاری در آن مشغول به فعالیت شدند.
به گزارش ایسنا، شرکت آجر نسوز آذر خراسان یکی از واحدها بود که از سال ۸۶ تا ۹۶ در تملک بانک صادرات بوده و در سال ۹۶ به صورت اجاره به شرط تملیک به سرمایهگذار تحویل شد و پس از انجام اقدامات اولیه و قانونی امسال مجدد راهاندازی شد.
این واحد اکنون با سرمایهگذاری بیش از ۲ میلیارد تومان برای ۲۰ نفر اشتغال جدید و پایدار ایجاد کرده است.
یک واحد صنایع چوب نیز امروز بازگشایی شد.
این واحد از سال ۹۴ غیرفعال بود و با واگذاری به سرمایهگذار جدید اکنون راهاندازی شده است که برای ۹ نفر به صورت مستقیم اشتغالزایی دارد.
مرتضی عابدینی، در حاشیه راهاندازی مجدد ۲ واحد تولیدی شهرک صنعتی بیرجند و بازدید مسئولان از واحدهای صنعتی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در شهرکها و نواحی صنعتی استان بیش از ۶۰۰ طرح صنعتی مستقر شده که از این تعداد ۳۵۰ واحد به بهرهبرداری رسیده است.
وی افزود: اکنون در شهرک صنعتی بیرجند ۲۵۰ طرح صنعتی ایجاد شده که از این تعداد ۱۶۰ واحد به بهرهبرداری رسیده است.
سرپرست شرکت شهرکهای صنعتی خراسان جنوبی بیان کرد: از ابتدای دولت دوازدهم تاکنون ۳۱ واحد صنعتی و تولیدی استان که چندین سال بود تعطیل شده بودند، مجدد به چرخه تولید بازگشتند.
عابدینی اظهار کرد: با فعالیت دوباره واحدهای صنعتی در استان در مجموع ۲۲۰ میلیارد ریال سرمایهگذاری انجام شده و زمینه اشتغال ۳۶۰ نفر فراهم شده است.
وی افزود: از ابتدای تشکیل دولت تدبیر و امید تاکنون ۷۷ هکتار از اراضی استان صنعتی شده و زمینه اشتغال ۴۴۳ نفر نیز تنها در شهرک صنعتی بیرجند فراهم شده است.
سرپرست شرکت شهرکهای صنعتی خراسان جنوبی بیان کرد: برخی واحدهای صنعتی در اثر برخی مشکلات از قبیل نقدینگی، از دست دادن مشتریان، فرسودگی ماشین آلات و تجهیزات و مشکلات مالیاتی از چرخه تولید خارج و غیرفعال میشوند.
عابدینی با تاکید بر راهاندازی مجدد این واحدها به عنوان برنامههای در دستور کار، افزود: بررسی موانع، مشکلات و عارضهیابی واحدهای غیرفعال شهرکهای صنعتی استان در دستور کار قرار دارد و تلاش میشود با بهرهگیری از ظرفیت ستاد تسهیل و رفع موانع تولید به چرخه تولید و فعالیت بازگردند.
وی یادآور شد: اکنون بیش از ۷۰ درصد واحدهای تولیدی شهرک صنعتی بیرجند فعال هستند.
امروز همچنین تیم سنجش سلامت مدیریت درمان تامین اجتماعی در واحد تولیدی مهراس کویر مستقر شدند تا سلامت کارگران را مورد بررسی قرار دهند.
این طرح با هدف بررسی سلامت کارگران شاغل در واحدهای تولیدی اجرا میشود.
انتهای پیام