خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تداوم ناکامی های آویسا در لیگ برتر فوتبال بانوان

ایسنا | استان‌ها | جمعه، 18 بهمن 1398 - 13:42
تیم آویسا خوزستان در هفته هفدهم لیگ برتر فوتبال بانوان کشور مقابل تیم وچان کردستان متحمل شکست سنگین شد.
شكست،ليگ،تيم،كردستان،برتر،بازنده

ایسنا/خوزستان تیم آویسا خوزستان در هفته هفدهم لیگ برتر فوتبال بانوان کشور مقابل تیم وچان کردستان متحمل شکست سنگین شد.
شاگردان فروزان سلیمانی امروز، جمعه در ورزشگاه تختی اهواز به مصاف تیم دوم جدول وچان کردستان رفتند که در پایان متحمل شکست سنگین ۷ بر صفر شدند.
به گزارش ایسنا، تیم آویسا که از ابتدای فصل جاری تاکنون نتوانسته عملکرد موفقی داشته باشد و ۱۴ شکست، یک پیروزی و یک تساوی را در کارنامه دارد، امروز نیز با شکست برابر نماینده کردستان، پانزدهمین باخت در کارنامه آن ثبت شد.
تنها نماینده خوزستان در لیگ برتر فوتبال بانوان کشور، در نیمه اول این دیدار، شش بار دروازه اش باز شد و بازنده به رختکن رفت.
شاگردان سلیمانی در نیمه دوم نیز برای یک گل دیگر دریافت کردند و در نهایت با نتیجه ۷ بر صفر بازنده این مسابقه شدند.
آویسا که وضعیت خوبی در جدول رده بندی ندارد و تلاش می کند در لیگ بماند، در هفته هفدهم لیگ برتر باید به مصاف ملوان بندرانزلی برود.
تیمی که اهوازی ها آن را در دور رفت شکست داده بودند.
انتهای پیام