خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 25 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

یورش نظامیان صهیونیست به مسجدالاقصی و سرکوب نمازگزاران

مهر | بین‌الملل | جمعه، 18 بهمن 1398 - 11:19
منابع فلسطینی اعلام کردند که نظامیان رژیم صهیونیستی صبح امروز جمعه به مسجدالاقصی یورش برده و اقدام به سرکوب نمازگزاران کردند.
فلسطيني،مسجدالاقصي،نمازگزاران،صهيونيستي

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، نظامیان رژیم صهیونیستی صبح امروز جمعه به مسجدالاقصی یورش برده و اقدام به سرکوب نمازگزاران کردند.
بر اساس این گزارش؛ هزاران فلسطینی به رغم تدابیر امنیتی شدید رژیم صهیونیستی در مسجد الاقصی حاضر شده و نماز صبح را در داخل آن اقامه کردند.
این برای چندمین هفته متوالی است که نماز صبح مسجد الاقصی با حضور هزاران فلسطینی اقامه می‌شود.
رژیم صهیونیستی به شدت نگران حضور گسترده فلسطینیان در مسجدالاقصی است و طی هفته‌های گذشته نیز اقدام به سرکوب نمازگزاران فلسطینی کرد که طی آن ده‌ها نفر زخمی شده و شماری هم بازداشت شدند.
نظامیان اسرائیلی امروز هم ضمن ضرب و شتم نمازگزاران فلسطینی، عایده صیداوی یکی از نگهبانان مسجدالاقصی را بازداشت کردند.