خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تفاهم نامه ساخت دو مدرسه استثنائی در هرمزگان

مهر | استان‌ها | جمعه، 18 بهمن 1398 - 10:34
بندرعباس - با مشارکت خیر نیک اندیش مدرسه ساز شهرام بدرلیلان، تفاهم نامه ساخت دو مدرسه استثنائی در هرمزگان منعقد گردید.
مدرسه،هرمزگان،استثنايي،ساخت،مشاركتي

به گزارش خبرنگار مهر، موسی دادی زاده سرخائی صبح جمعه در مراسم انعقاد تفاهم نامه ساخت دو مدرسه استثنایی در هرمزگان بیان داشت: دو مدرسه خیرساز با مشارکت خیر نیک اندیش مهندس شهرام بدرلیلان و اداره کل نوسازی و تجهیز مدارس استان هرمزگان در هرمزگان ساخته می‌شود.
وی افزود: در این تفاهم نامه مقرر به ساخت مدرسه شش کلاسه استثنایی با زیر بنای ۴۰۸ مترمربع در تازیان بندرعباس به صورت مشارکتی خیر و اداره کل نوسازی شده است.
دادی زاده ادامه داد: همزمان ساخت مدرسه استثنایی گچین با سه کلاس درس و ۱۱۰ متر مربع زیر بنا نیز به صورت مشارکتی آغازمی گردد.
این مسئول ادامه داد: درحال حاظر استان هرمزگان دارای ۱۵۴ مدرسه استثنایی و قریب به سه هزار و ۴۰۰ دانش آموز می‌باشد که در تلاش هستیم با افزایش فضاهای آموزشی، پوشش تحصیلی این قشر از جامعه را افزایش دهیم.