خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مهار آتش سوزی یک فروند شناور در آبراه اروند

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 17 بهمن 1398 - 22:08
خرمشهر- مدیرکل بندر و دریانوردی خرمشهر از عملیات موفقیت‌آمیز مهار آتش سوزی یک فروند شناور در آبراه اروند خبر داد.
سوزي،آتش،شناور،دامون

نورالله اسعدی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کردی: یدک‌کش دامون در ساعت ۱۶:۴۵ روز پنج‌شنبه ۱۷ بهمن سال جاری در موقعیت کشتی‌سازی اروندان خرمشهر دچار آتش سوزی شد
وی افزود: بلافاصله یدک کش خلیج فارس که در حال انجام عملیات پهلو دهی شناور مرفا الامان یک بود برای اطفا حریق به کمک شناور در حال آتش سوزی شتافت و در ساعت ۱۶:۴۵ آتش سوزی مهار و عملیات با موفقیت انجام شد.
اسعدی در خصوص علت آتش سوزی توضیح داد: یدک‌کش دامون اسقاطی است و علت آتش سوزی انجام برش‌کاری و جوشکاری داخل خن شناور بوده است؛ هم چنین شناورها غیرفعال بوده‌اند و تمامی گواهینامه‌های آن غیرفعال هستند.
مدیرکل بندر و دریانوردی خرمشهر تصریح کرد: این سانحه هیچ‌گونه صدمات جانی در بر نداشته است.