خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سرمایه‌گذاری شرکت فولاد کاوه ‌برای تولید 10 درصد فولاد ایران / افزایش ظرفیت تولید ‌به 2 میلیون و 400 هزار تن‌

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 17 بهمن 1398 - 12:26
مدیرعامل فولاد کاوه جنوب از افزایش ظرفیت تولید فولاد این شرکت به 2 میلیون و 400 هزار تن خبر داد.
فولاد،شركت،كاوه،جنوب،توليد،درصد،كشور،فاز،پايدار

به گزارش خبرگزارى تسنیم از بندرعباس، علی دهاقین در جشن ورود به کار کارکنان جدید شرکت فولاد کاوه جنوب اظهار داشت: این شرکت یکى از بزرگترین شرکت‌های سرمایه‌گذارى بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامى است که به منظور رسیدن به سطح 3 تولیدکننده برتر فولاد کشور و در دست گرفتن 10 درصد از تولیدات در افق سند چشم‌انداز 20 ساله اقدامات بسیار موثرى انجام داده است.
وى افزود: دسترسى به آب‌های آزاد و تسهیل در صادرات و واردات، تامین مواد اولیه، استحصال آب از دریا، هم‌جوارى با صنایع دیگر و منطبق بودن با کریدور جنوب به شمال این شرکت را به یکى از شرکت‌های پیشرو تبدیل کرده است.
مدیرعامل فولاد کاوه جنوب بیان کرد: این شرکت در یک زمین 170 هکتارى بنا شده که از سال 85 تکمیل آن آغاز شده و داراى 2 کارخانه فولادسازى است.
وى ابراز داشت: فاز دوم کارخانه تولید فولاد در نیمه اول سال 99 به بهره‌برداری رسید و وارد مدار تولید شد و هم‌اکنون با بهره‌برداری از فاز دوم فولاد کاوه ظرفیت تولید فولاد به 2 میلیون و 400 هزار تن خواهد رسید.
دهاقین تصریح کرد: براى ما بسیار موجب افتخار است که فولاد کاوه جنوب پروژه‌هایی را در راستاى ایفاى مسئولیت اجتماعى و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق کم برخوردار انجام مى دهد.
وى تاکید کرد: امروز حدود 15 هزار نفر به صورت غیر مستقیم توسط شرکت فولاد کاوه جنوب کیش مشغول به کار شده‌اند و حدود 1800 نفر در حوزه بهره‌برداری و ستادى شرکت مشغول به کار هستند.
مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب اذعان داشت: مبناى شرکت تلاش، تولید، صادرات و ایجاد اشتغال پایدار است و شاید هزاران سردار همچون سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانى اینجا در عرصه اقتصادى مجاهدت مى‌کنند.
وى تصریح کرد: امروز فولاد کاوه پنجاه و سومین شرکت بزرگ کشور است و 7 درصد از فولاد کشور را تولید مى‌کند و بالغ بر 75 تا 80 درصد از محصولات ما الان به کشورهاى جنوب شرق آسیا صادر مى‌شود.
انتهاى پیام/865/ش