سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ربایش مغزها تهدید دشمنان برای تطمیع خزائن علمی کشور

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | پنجشنبه، 17 بهمن 1398 - 09:59
باقری کنی گفت: باید برای ربایش مغز‌ها تدبیر کرد تا دشمنان نتوانند خزائن علمی ما را مورد تطمیع قرار دهند.
علمي،الملل،قضائيه،تهديد،بشر،ستاد،دبير،قوه،معاون،حقوق

معاون امور بین الملل و دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضائیه خبر داد؛
به گزارش خبرنگار حوزه حقوقی- قضایی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، علی باقری کنی معاون امور بین الملل و دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضائیه در پنجمین همایش پزشکی قانونی در مسیر مرجعیت علمی که صبح امروز (پنجشنبه ۱۷ بهمن ماه) در دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد، اظهار کرد: اظهار کرد: موضوع مرجعیت، اقتضای ظرفیت‌های ماست.
معاون امور بین الملل و دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضائیه افزود: در ۴۰ سال گذشته بار‌ها ثابت شده که توانایی ما بالفعل است.
او با بیان اینکه به محض پیروزی انقلاب اسلامی در چند موضوع اساسی تحریم شدیم، گفت: در حالی که ما را تحریم کردند، پس از مدتی در تجهیزات نظامی به یک توانمند‌ی در رده جهانی رسیدیم.
باقری کنی با بیان اینکه شرایطی که اکنون در آن به سر می‌بریم عادی نیست، گفت: در حال حاضر با دو تهدید داخلی و بیرونی مواجه هستیم.
او ادامه داد: ترویج ناامیدی به ویژه در نسل جوان و ساختار‌های کهنه ذهنی حاکم بر ما از جمله تهدیدات داخلی است.
معاون امور بین الملل و دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضائیه با اشاره به ۲ تهدید بیرونی که کشور ما با آن مواجه است، گفت: یک تهدید مربوط به آپارتاید علمی است که جهان غرب بر ما اعمال می‌کند و اجازه نمی‌دهند اساتید ما در مراجع علمی بروز و ظهور پیدا کنند، همچنین تهدید دوم نیز بحث ربایش مغز‌ها، نه مهاجرت و نه فرار مغز‌ها است.
باقری کنی بیان کرد: باید برای ربایش مغز‌ها تدبیر کرد تا دشمنان نتوانند خزائن علمی ما را مورد تطمیع قرار دهند؛ لذا در این امر نیازمند انجام جدی کارهای علمی و بسترسازی ساختاری در کشور هستیم تا بتوانیم سرمایه‌ها را حفظ کنیم و آن‌ها را به مولفه‌های قدرت برای آینده ایران اسلامی تبدیل کنیم.
انتهای پیام/