سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

‌قیمت آب روستایی پنج برابر مبلغ فروش است

ایسنا | استان‌ها | سه شنبه، 30 بهمن 1397 - 12:56
‌مدیرعامل شرکت آبفا روستایی استان فارس مدعی شد که قیمت تمام شده به ازای هر مترمکعب آب حدود پنج برابر قیمت عرضه آن به مشترکان در روستاهای فارس است.
آب،روستايي،فارس،شركت،شرب،قيمت،بوستاني،روستا،فاضلاب،مديرعامل، ...

‌مدیرعامل شرکت آبفا روستایی استان فارس مدعی شد که قیمت تمام شده به ازای هر مترمکعب آب حدود پنج برابر قیمت عرضه آن به مشترکان در روستاهای فارس است.
‌به گزارش ایسنا، علی بوستانی، سه‌شنبه ٣٠ بهمن در یک کنفرانس خبری قیمت تمام شده یک متر مکعب آب شرب به طور میانگین را هزار و ٤٦٨ تومان اعلام و اضافه کرد: قیمت فروش به ازای هر مترمکعب ٣٢٠ تومان است که دولت یک‌هزار و ١٠٠ تومان از کل قیمت تمام شده را به ازای هر مترمکعب یارانه اختصاص می‌دهد.
وی با بیان اینکه هم‌اینک یک میلیون و ٤٥٠ هزار روستایی مستقیم و غیرمستقیم از خدمات این شرکت بهره‌مند شده‌اند، ادامه داد: اگرچه میزان بهره‌مندی روستاییان فارس از خدمات این شرکت از میانگین کشوری بالاتر است اما در پیک بحران (فصل تابستان) به بیش از ٦٨٠ روستا از طریق تانکر آبرسانی می‌شود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی فارس گفت: در حال حاضر ٤٢٥ هزار انشعاب با بیش از ٢٠ هزار کیلومتر خط انشعاب و توزیع آب در حال استفاده و بهره‌برداری روستایی قرار دارد.
بوستانی با بیان اینکه عمیق‌ترین چاه آبرسانی کشور باعمق ٥٢٠ متر در جهرم قراردارد، این مهم را ناشی از کاهش سطح سفره‌های آب شرب در شرایط خشکسالی دانست.
وی یادآور شد: در دهه فجر امسال ٦١ روستا با بیش از ١٠ هزار و ١٠٠ خانوار و اعتبار ٢٥٦ میلیارد ریال از آب شرب بهداشتی بهره‌مند شدند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی فارس با بیان اینکه آب شرب تعاریف متعددی دارد، عنوان کرد: قبل از انقلاب تنها ٥١٤ روستا از نعمت آب شرب برخوردار بودند که پس از انقلاب به دو هزار و ٧١٠ روستا افزایش یافت.
بوستانی ادامه داد: در حال حاضر حدود ٨٦ دستگاه آب شیرین کن در مقیاس‌های متفاوت در روستاهایی که آب شیرین ندارند، مستقر شده است.
وی همچنین با اشاره به آغاز فاز دوم طرح جامع هوشمند آب شرب روستاهای فارس، خاطرنشان کرد: طرح جامع به عنوان یک سند و مرجعی بیست ساله محسوب می‌شود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی فارس حذف کاغذ از سیستم مشترکین روستایی را از مهمترین اهداف اجرای این طرح ذکر کرد.
بوستانی با تاکید بر اینکه نباید بارش‌های سال زراعی جاری را مبنا و شاخص برای قضاوت آب استان قرار داد، بیان کرد: اگرچه نسبت به میانگین بارندگی‌های کشور عقب هستیم اما در عین حال نیاز به مدیریت صحیح منابع آبی داریم.
مدیرعامل شرکت آبفا روستایی استان فارس با بیان اینکه پنج پروژه دفع بهداشتی فاضلاب روستایی اجرایی شده است، گفت: این پروژه‌ها همزمان با تداوم اجرا، روستاها را در مدار قرار داده است.
انتهای پیام