خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شجاعیان: برای دیدن بازیکنان به تمرین رفتم/ پیروزی در دربی شیرین‌تر از هر بازی دیگری است

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | چهارشنبه، 16 بهمن 1398 - 18:09
بازیکن تیم فوتبال استقلال گفت: در چند دربی بازی کردم و می‌دانم که پیروزی در دربی شیرین‌تر از هر بازی دیگری است.
بازي،دربي،اميدوارم،تمرين،بازيكنان

به گزارش خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، داریوش شجاعیان بازیکن مصدوم تیم فوتبال استقلال تهران که به دلیل پارگی رباط صلیبی تا پایان فصل نمی‌تواند تیمش را همراهی کند، امروز در تمرین آبی پوشان حاضر شد و گفت: برای دیدن بازیکنان به تمرین آمدم و می‌دانم بازیکنان روحیه خوبی دارند و امیدوارم در بازی فردا برنده باشیم.
شجاعیان ادامه داد: امیدوارم هواداران فردا تیم را حمایت کنند و مطمئن باشید تک تک بازیکنان تمام توان خود را می‌گذارند، زیرا بازی حساسی است و باید با پیروزی از زمین بیرون بیاییم.
بیشتر بخوانید: دربی پرسپولیس - استقلال/ آخرین وضعیت تمرین شاگردان مجیدی یک روز مانده به دربی
بازیکن تیم فوتبال استقلال در ادامه گفت: در چند دربی بازی کردم و در شهرآودری که بازی را با نتیجه یک بر صفر پیروز شدیم بازی خوبی انجام دادیم.
پیروزی در دربی شیرین‌تر از هر بازی دیگری است.
امیدوارم استقلال بازی فردا را با پیروزی پشت سر بگذارد.
انتهای پیام/