خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۲۲ سامانه ثبت تخلفات در جاده‌های گلستان افزوده شد

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 16 بهمن 1398 - 11:52
‌معاون فنی و نظارت راهداری گلستان از نصب و راه‌اندازی ۲۲ سامانه ثبت تخلفات جدید در راه‌های شریانی، ترانزیتی و کوهستانی استان خبرداد.
محور،سامانه،نظارت،گلستان

ایسنا/گلستان ‌معاون فنی و نظارت راهداری گلستان از نصب و راه‌اندازی ۲۲ سامانه ثبت تخلفات جدید در راه‌های شریانی، ترانزیتی و کوهستانی استان خبرداد.
علی زینلی اظهار کرد: در دهه فجر امسال ۶ پروژه عمرانی بخش حمل‌ونقل هوشمند جاده‌ای با اعتبار ۱۱۸ میلیارد ریال به بهره برداری می رسد.
وی افزود: این پروژه‌ها شامل نصب ۲۲ دوربین ثبت تخلف سرعت، ۴ دوربین نظارت تصویری و یک سامانه توزین در حال حرکت است.
معاون فنی و نظارت راهداری گلستان خاطرنشان کرد: با راه‌اندازیاین سامانه‌ها، تعداد سامانه‌های ثبت تخلفات در راه‌های استان به ۴۲ سامانه رسید.
زینلی بیان کرد: دوربین‌های نظارت تصویری در محدوده سیمین شهر در محور آق قلا-بندرترکمن، تنگه گل در محور گالیکش-جنگل گلستان، سرعلی‌آباد در محور گرگان-شاهرود و توسکستان در محور گرگان- شاهرود در حال بهره‌برداری هستند.
وی گفت: سامانه توزین در حال حرکت در محور گرگان- علی‌آباد با اعتبار ۱۵ میلیارد ریال راه‌اندازی شده است.
انتهای پیام