خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

4 درصد زنان کهگیلویه و بویراحمد خون اهداء می کنند

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 16 بهمن 1398 - 11:52
مدیرکل انتقال خون استان کهگیلویه و بویراحمد، گفت: چهار درصد اهدا خون در این استان را زنان تشکیل می دهند که این میزان پایین تر از نُرم کشوری است.
خون،استان،بويراحمد،كهگيلويه،اهداكنندگان

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد مدیرکل انتقال خون استان کهگیلویه و بویراحمد، گفت: چهار درصد اهدا خون در این استان را زنان تشکیل می دهند که این میزان پایین تر از نُرم کشوری است.
"رستم حسن زاده" در گفت و گو با خبرنگار ایسنا با بیان اینکه کمبود خون در استان کهگیلویه و بویراحمد وجود ندارد، افزود: مراجعه مردم برای اهدا خون به دلیل حس نوع دوستی به خصوص در ایام دهه فجر خوب است و پیش بینی می شود با توجه به شرایط آب و هوایی در صورت مناسب بودن آب و هوا مراجعات بیشتر و در صورت بارش برف و باران مراجعات کمتر شود.
وی با بیان اینکه در حال حاضر بیشترین اهداکنندگان خون استان کهگیلویه و بویراحمد۳۰ سال به بالا هستند، اظهار کرد: بیش از ۷۰ درصد اهداکنندگان خون در این استان مستمر هستند.
مدیرکل انتقال خون استان کهگیلویه و بویراحمد، با بیان اینکه آمار چهار درصدی اهدای خون زنان در استان پایین تر از نُرم کشوری است، تصریح کرد: اهدای خون برای بانوان خطری ندارد و انتظار داریم که در این زمینه اجتماعی مشارکت بیشتری داشته باشند.
انتهای پیام