۳۰۰ گونه گیاهی لرستان قابلیت دارویی دارد
معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی لرستان گفت: طرح ملی گیاهان دارویی در وزارتخانه ایجاد شده است.

ایسنا/لرستان معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی لرستان گفت: طرح ملی گیاهان دارویی در وزارتخانه ایجاد شده است.
چنگیز ابراهیمی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: ۱۷۰۰ گونه گیاهی در لرستان وجود دارد که ۳۰۰ گونه از این گیاهان قابلیت دارویی دارد.
وی با بیان اینکه طرح ملی گیاهان دارویی در وزارتخانه ایجاد شده است، ادامه داد: این طرح به بهبود و توسعه و تولید گیاهان دارویی کمک میکند.
معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی لرستان عنوان کرد: ۲۵۰۴ هکتار در اراضی زراعی و باغی و ۸۰۶ هکتار در اراضی شیبدار برای کشت گیاهان دارویی در نظر گرفته شده است.
ابراهیمی گفت: از این ۲۵۰۴ هکتار تاکنون ۲۲۵۷ هکتار اجرایی و ۶۱۴۵ تن محصولات مختلف گیاهی تولید شده است.
وی بیان کرد: همچنین در اراضی شیبدار نیز ۸۰۶ هکتار در نظر گرفته شده که ۵۳۴ هکتار آن را اجرایی و بیش از ۲۰۰۰ تن محصولات گیاهان دارویی تولید شده است.
این مسئول با بیان اینکه تولید برخی گیاهان دارویی یکساله است، افزود: گیاهان دارویی را توسعه میدهیم که بازار مصرف داشته باشد.
انتهای پیام