خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 11 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فرماندار دلگان: دشمن از خاکریز محرومیت و غفلت ضربه وارد می کند

ایسنا | سیاسی، استان‌ها | چهارشنبه، 16 بهمن 1398 - 07:59
فرماندار دلگان گفت: دشمن از خاکریز محرومیت و غفلت در رسیدگی به برخی مناطق دورافتاده جغرافیایی ضربه وارد می کند و مراقب باشیم فقر در برخی مناطق را بهانه پمپاژ بدگمانی و یاس در جامعه نکند.
محروميت،زدايي،دشمن،گام،انقلاب،شجاعي،وحدت،دولت،جهادي،پذيري،تك ...

مجتبی شجاعی در گفت و گو با ایسنا افزود: در بیانیه گام دوم انقلاب، رهبری توصیه به علم و دانش، پژوهش و فناوری کردند و همچنین بر روی توان و قدرت جوانان برای تحقق بیانیه گام دوم انقلاب تکیه شده است.
وی بیان کرد: جامعه مطلوب دشمن جامعه ای است که به شدت اسیر سطحی نگری و ظاهربینی است و هراس دشمن از وحدت، آرامش در سایه همین وحدت، مسئولیت پذیری و وجدان کاری، کار جهادی و تفکر بسیجی، میانه روی و اعتدال است.
شجاعی اظهار داشت: دشمن سخت همت خود را بسیج کرده تا آدرس محرومیتها را پیدا و به سراغ محرومیت های آشکار و پنهانی برود که بخشی از آن نتیجه دوری از تفکر اصیل خدمت و محرومیت زدایی و بخش اعظم آن میراث عقب افتادگی دوران ستمشاهی است.
مقام عالی دولت در دلگان بیان کرد: باید بپذیریم که اکنون و در این دوران حساس منطقه ای و بین المللی مکلف به رعایت اصول پایه‌ای انقلاب در حفظ وحدت و همچنین پرداختن به اصل خدمت و زدودن زنگار حواشی پردازی از حوزه مقدس و پاک خدمتیم.
شجاعی ادامه داد: تعبیر و تفسیر اصولی و عمیق آتش به اختیار، یعنی وجدان‌کاری، مسئولیت پذیری، ایثار، یافتن و جستجو و بازنمودن گره مردم به هر شکل، ورود به عرصه محرومیت زدایی قبل از مداخله دشمن و بهره برداری از آن و در نهایت یعنی مفهوم عمیق و نجات بخش تبعیت از ولایت.
وی گفت: در گام دوم انقلاب رهبری توصیه به علم و دانش، پژوهش و فناوری نموده اند و همچنین بر روی توان و قدرت جوانان برای تحقق بیانییه گام دوم انقلاب تکیه شده است، لذا رویکرد موثر کنونی دولت در بهره‌مندی از ظرفیتهای گام دوم ‌انقلاب، چاره پیشرفت کشور خواهد بود.
شجاعی افزود: امروزخدمت رسانی از چهارچوب اتاق ها و لابلای دستورالعملها و وظایف سازمانی خارج و در حال تبدیل شدن به نهضت است که تبلور آن در اقدامات پررنگ محرومیت زدایی دولت، گروههای کثیر جهادی، محرومیت زدایی سپاه پاسداران، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام، استان قدس رضوی و ...
است که در کنار یکدیگر و با وحدت در حال ایستادگی در مقابل توطئه اقتصادی و تحریمهای دشمن و هم محرومیت زدایی هستند.
انتهای پیام