خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 26 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

25 هزار مازندرانی به مناطق عملیاتی جنوب کشور اعزام می‌شوند

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 15 بهمن 1398 - 19:17
معاون اجرایی سپاه کربلای مازندران با اشاره به تدارک سپاه برای اجرای برنامه‌های فرهنگی راهیان نور، گفت: پیش‌بینی می‌شود امسال 25 هزار مازندرانی به مناطق عملیاتی جنوب کشور اعزام شوند.
اعزام،راهيان،رزمندگان،مازندران،كربلاي،مجيدي،تپه

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساریبه نقل از روابط عمومی سپاه کربلای مازندران، سرهنگ پاسدار عسگر مجیدی اظهار داشت: اردوی راهیان همانند سالهای گذشته برگزار که در این راستا ستاد راهیان نور تشکیل و برنامه‌های خوبی مدون شد.
وی افزود: با توجه به مشکلات و تنگناهای اقتصادی، نخستین مرحله اعزام خواهران دانش آموز آبان امسال انجام شده و 23 بهمن امسال نیز مرحله دوم دانش آموزان اعزام می‌شوند.
بعد از 20 بهمن دانشجویان اعزام می‌شوند و از 20 اسفند تا 15 فروردین راهیان نور بسیج مساجد و محلات اعزام می‌شوند.
معاون اجرایی سپاه کربلای مازندران گفت: پیش بینی می‌شود، 25 تا 30 هزار نفر از مردم مازندران از مناطق عملیاتی فتح المبین، دهلاویه، هویزه، شلمچه، هفت تپه و اروند بازدید کنند.
مجیدی بیان کرد: هفت تپه برای رزمندگان مازندرانی اهمیت خاصی دارد و یادآور رشادت‌های رزمندگان است زیرا دردوران دفاع مقدس مقر لشگر 25کربلا بود و رزمندگان ابتدا در این مکان دوره آموزشی و نظامی را طی می‌کردند و سپس به مناطق عملیاتی اعزام می‌شدند.
انتهای پیام/ 681