خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

3078 شعبه اخذ رای در انتخابات دوم اسفند در استان مازندران پیش بینی شده است

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 15 بهمن 1398 - 18:44
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران گفت: ستاد انتخابات مازندران با برنامه‌ریزی برای برگزاری انتخاباتی قانونمند، رقابتی و پرشور حداکثر تلاش خود را به خرج می‌دهد.
مازندران،انتخابات،استان،نفر،شوراي،اخذ،نظارت،حوزه،مجلس،فرماند ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، حسین حسن نژادبا اشاره به اقدامات ستاد انتخابات مازندران برای خلق حماسه حضور در 2 اسفند 98، گفت: همه تعرفه‌ها و اقلام مورد نیاز انتخابات مجلس در اختیار استان قرار گرفت و تا چند روز آینده بین حوزه‌های 9 گانه استان توزیع می‌شود.
وی با بیان اینکه 9 حوزه اصلی انتخابی و 48 حوزه فرعی در مازندران وجود دارد، افزود: 3078 شعبه اخذ رای در مازندران پیش بینی شده و 53 هزار نفر بر روند برگزاری انتخابات نظارت می‌کنند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران با بیان اینکه 417 مازندرانی در روزشمار ثبت نام برای یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی نام نویسی کردند، ادامه داد: در مرحله اول 296 نفر، در هیئت نظارت استان 126 نفر و در مرحله سوم با بررسی شورای نگهبان 153 نفر در حوزه‌های 9 گانه تأیید شدند.
هیئت‌های اجرایی با مذاکره و توافق با فرماندار هر حوزه انتخابیه، بخشداران و 30 نفر از معتمدین آن حوزه انتخاب می‌شوند.
حسن نژاد با اشاره به شکل‌گیری ستاد انتخابات استان گفت: جلسات آموزشی متعددی با فرمانداران بخشداران هیئت‌های نظارت در سطح استان برگزار و همه فرآیند انتخابات در روز رای‌گیری به صورت الکترونیکی انجام می‌شود.
وی با اشاره به اعلام تایید صلاحیت 27 نفر دیگر این مرحله در شورای نگهبان قانون اساسی برای یازدهمین دوره انتخابات نمایندگان مجلس شورای اسلامی در مازندران گفت: اکنون 153 نفر در مازندران واجد صلاحیت شرکت در انتخابات این دوره شدند تا از 23 بهمن فعالیت‌های تبلیغاتی خودرا آغاز کنند.
حسن نژاد با بیان اینکه برای اخذ آرای مردم استان حدود سه هزارو 708 شعبه اخذ رای پیش بینی شد تا در حماسه ملی دوم اسفند مردم مازندران برای 12 کرسی مجلس شورای اسلامی نماینده انتخاب کنند، افزود: در کنار آن برای فرمانداران و عوامل اجرایی ستاد انتخابات مازندران،اعضای شعب حوزه‌های انتخابیه و نمایندگان فرمانداران هم آموزش‌های لازم پیش بینی شده است.
معاون سیاسی امنیتی استاندار مازندران گفت: امیدواریم با مشارکت و تعامل بسیار خوبی بین هیئت‌های اجرایی و هیئت‌های نظارت در سطح استان بتوانیم روز دوم اسفند در سه هزار و 708 صندوق، آرای مردم را اخذ و اوراق مشارکت آگاهانه و داوطلبانه مردم استان را ثبت کنیم.
انتهای پیام/ 681/ ع