سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آلودگی صوتی در ۱۳ نقطه تهران خطرناک است

مهر | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 15 بهمن 1398 - 16:18
بر اساس اطلاعات ایستگاه‌های ثابت سنجش صوت در تهران، در ۱۳ نقطه، آلودگی صوتی در مرحله خطرناک قرار دارد.
نقطه،صوت،صوتي،سنجش

به گزارش خبرنگار مهر، بر اساس اطلاعات منتشر شده از ایستگاه‌های ثابت سنجش صوت در تهران، آلودگی صوتی در ۱۳ نقطه در مرحله خطرناک قرار دارد که نسبت به روز گذشته آلودگی صوتی کاهش یافته است.
ایستگاه‌های افسریه، نواب صفوی، حکیم، میدان تهرانسر، منطقه ۱۸، همت، آذری و گمنام، بعثت، شهران، خراسان، نماز، نیروی هوایی و الغدیر ایستگاه‌هایی هستند که شاخص آنها بالای ۷۰ و خطرناک است.
همچنین ۱۱ نقطه دارای شاخص آزاردهنده و۵ نقطه نامناسب برای کودکان و بیماران است و از میان ایستگاه‌های ثابت سنجش صوت در تهران فقط سه نقطه وضعیت مناسب و سالم دارند.
کد خبر