پایش الکترونیکی سلامت روستاییان خراسان جنوبی
مدیرکل بیمه سلامت خراسان جنوبی با بیان اینکه در حال حاضر پرونده سلامت بیشتر بیمهشدگان روستایی الکترونیکی شده و پایش سلامت نیز به صورت مستمر در مراکز روستایی انجام میشود، گفت: استانداردسازی فضاهای ارائه خدمات به مراجعه کنندگان به خصوص روستاییان در حال انجام است.

ایسنا/خراسان جنوبی مدیرکل بیمه سلامت خراسان جنوبی با بیان اینکه در حال حاضر پرونده سلامت بیشتر بیمهشدگان روستایی الکترونیکی شده و پایش سلامت نیز به صورت مستمر در مراکز روستایی انجام میشود، گفت: استانداردسازی فضاهای ارائه خدمات به مراجعه کنندگان به خصوص روستاییان در حال انجام است.
علی اربابی، امروز سه شنبه 15 بهمن در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: مطالبات موسسات و مراکز درمانی دولتی و دانشگاهی به موقع ر پرداخت میشود و تاکنون پنج ماهه ابتدای سال جاری تسویه حساب شده است.
وی با اشاره به مطلوب بودن نظارت حضوری و غیرمحسوس بر خدمات مراکز درمانی و داروخانههای استان نسبت به سالهای گذشته، افزود: 70 درصد مطالبات موسسات و مراکز درمانی دولتی و دانشگاهی در شهریور، مهر و آبان ماه امسال به صورت علی الحساب پرداخت شده است.
به گزارش ایسنا، مدیرکل بیمه سلامت خراسان جنوبی با اشاره به اینکه پزشک خانواده در بیش از 95 درصد مراکز روستایی مستقر است، بیان کرد: مطالبات داروخانههای استان نیز تا پایان مهرماه سال جاری تسویه شده است.
اربابی با اشاره به پرداخت علی الحساب مطالبات خدمات سطح یک روستاییان تا پایان دیماه امسال، تصریح کرد: در مورد برخی از بیماران خاص چون بیماران تالاسمی کار درمان به صورت رایگان پیگیری میشود.
مدیرکل بیمه سلامت خراسان جنوبی بر لزوم تحقق 100 درصدی بودجه سلامت تاکید کرد و ادامه داد: 60 درصد بودجه بیمه سلامت کشور در سال گذشته تخصیص داده نشده که امیدواریم در سال مالی جاری تحقق یابد.
اربابی از افزایش تعهدات خبر داد و گفت: بیمه سلامت برخی از داروها چون انسولین بیماران دیابتی را نیز بیش از گذشته تحت پوشش قرار داده است.
وی یادآور شد: عدم پایش سلامت به صورت مستمر موجب میشود افراد از بیماریهای مزمن چون دیابت و فشار خون دیر اطلاع یابند.
انتهای پیام