خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ضریب برخورداری اینترنت در روستاهای خراسان جنوبی رشد 4 برابری داشته است

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 15 بهمن 1398 - 11:23
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی گفت: در حال حاضر 615 روستای استان به اینترنت پرسرعت متصل شده و نسبت به ابتدای دولت رشد چهار برابری داشته است.
حوزه،استان،بيرجند،ICT،دانشگاه،خراسان،فناوري،جنوبي،IT،دانشجوي ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، مشیرالحق عابدی در نشست صمیمی نخبگان علمی، دانشگاهی و فعالان حوزه فاوا خراسان جنوبی اظهار داشت: از ابتدای دولت تدبیر و امید تاکنون 290 میلیارد تومان اعتبار در بخش‌های دولتی و خصوصی اطلاعات و فناورانه هزینه شده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه 69 میلیارد تومان در شبکه‌های ثابت، سیار و اینترنت در استان توسعه داده شد افزود: در حال حاضر 615 روستای استان به اینترنت پرسرعت متصل شده و نسبت به ابتدای دولت رشد چهار برابری داشته است.
کمک IT برای ماندگاری جمعیت و اشتغال جوانان
رئیس دانشگاه بیرجند نیز در این نشست بیان کرد: دانشگاه بیرجند به عنوان دانشگاه مادر در استان است و بیش از 12 هزار دانشجو در استان وجود دارد.
احمد خامسان تصریح کرد: طی سه سال اخیر سرمایه گذاری خوبی در حوزه IT انجام شده و ماموریت‌های اداری از فرایند کاغذی خارج و الکترونیکی شده است.
وی افزود: بخش صنعت و کشاورزی در استان خراسان جنوبی رونق زیادی ندارد هرچند تلاش‌های زیادی در این زمینه شده اما IT می‌تواند برای ماندگاری جمعیت و اشتغال جوانان کمک کند.
رئیس دانشگاه بیرجند با بیان اینکه مهم‌ترین دغدغه برای مسئولان نظام نیز جلوگیری از مهاجرت نسل جوان است گفت: شهرک IT در بیرجند کلنگ زنی شده اما درخواست ما این است شهرک IT در اراضی دانشگاه بیرجند و کنار پارک علم و فناوری وجود داشته باشد.
ناصری، رئیس پارک علم و فناوری خراسان جنوبی نیز در این نشست اظهار داشت: 145 هسته فناور در پارک علم و فناوری استان وجود دارد که حدود 40 درصد آن در حوزه ICT است.
حوزه ICT نیازمند مقررات زدایی است
مدیرکل اداره ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان جنوبی نیز اظهار داشت: دانشجویان ICT در استان 6 هزار و 95 نفر هستند که 20 درصد دانشجویان استان را تشکیل می‌دهند.
مصطفی بهی گفت: ظرفیت مهم برای کسب‌ و کارهای مبتنی با ICT فراهم شده و هنر ICT این است که افراد غیر متخصص و دانشجویان به کارگیری می‌شوند.
مدیرکل اداره ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان جنوبی افزود: از مجموع 145 استارت آپ در استان 57 استارت آپ در حوزه ICT است و این استارت آپ‌‌ها با محبوبیت خاص در کشور دنبال می‌شوند.
بهی تصریح کرد: استان ظرفیت مهم دانشجویی دارد و در کسب و کارهای حوزه فاوا تنها دانشجویان رشته‌های مرتبط به کارگیری نمی‌شوند بلکه کسب و کارها بسترساز بهره‌گیری از ظرفیت دانشجویان در رشته‌های مختلف را دارد.
وی ادامه داد: اقدامات بزرگی در بخش زیرساخت‌ها و توسعه آن صورت گرفته و ظرفیت‌های خوبی در روستاها وجود دارد و در حوزه صنعت نیز توجه به مقررات ضروری است اما در حوزه ICT نیاز به مقررات زدایی داریم.
لزوم تربیت نیروی انسانی متخصص در حوزه امنیت
مدیر امور فناوری اطلاعات دانشگاه بیرجند هم در این نشست افزود: مرکز فاوای دانشگاه بیرجند از سال 89 فعالیت خود را آغاز کرده و تمرکز ما نیز روی مسائل آموزشی است.
محمد قاسمی گل بیان کرد: تربیت نیروی انسانی متخصص در حوزه امنیت ضروری است و بر طبق طرح جامع آموزش پیش رفته و افراد در حوزه امنیت را سطح بندی کردیم.
وی گفت: فعالیت رسانه‌ها در حوزه تولید محتوا ضروری است و در بخش دانش آموزی و دانشجویی افراد مستعد وجود دارند که باید به آن‌ها توجه شود.
انتهای پیام/256/ز