خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 25 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توافق استاندار نجف و جریان صدر برای خروج کلاه آبی‌ها از خیابان‌ها

مشرق | بین‌الملل، بین‌الملل | سه شنبه، 15 بهمن 1398 - 10:14
استاندا نجف اشرف از توافق خود با مسئولان ارشد جریان صدر برای خروج کلاه آبی‌ها از خیابان‌ها خبر داد.
اشرف،نجف،امنيت،تظاهرات،نظم،هرگونه،امنيتي

به گزارش مشرق به نقل از شبکه تلویزیونی السومریه، لوی الیاسری استاندار نجف اشرف در بیانیه ای اعلام کرد: با مسئولان ارشد جریان صدر برای خارج شدن کلاه آبی ها از خیابان‌ها توافق شد تا اینکه کار آنها پشتیبانی از حفظ امنیت و نظم مدارس و ادارات دولتی و جلوگیری از هرگونه برهم زدن نظم عمومی و منافع خاص و عام زیر نظر نیروهای امنیتی استان نجف اشرف باشد.
وی افزود: به افسران و پرسنل فرماندهی پلیس نجف اشرف دستور دادیم که اجازه ندهند برخی خیابانها و جاده ها را ببندند، زیرا متعلق به همگان است.
الیاسری بار دیگر از تظاهرات کنندگان خواست که تظاهرات و مراسم آنها فقط در داخل منطقه ویژه تظاهرات (میدان الصدرین) باشد.
امنیت این منطقه از طرف دستگاههای امنیتی فراهم است وجلوی هرگونه تعرض به آنها گرفته می شود.
همانطور که قبلا نیز این امنیت را برای آنها تامین کرده ایم و این مسئله برای آنها روشن است.
الیاسری همچنین خواهان "پرهیز از حمل انواع سلاح در راستای احترام به شهر امیر المومنین حضرت علی ابن ابی طالب (ع) شد" .
وی بر "لزوم همکاری برای اینکه استان نجف اشرف نماد صلح و امنیت باشد"، تاکید کرد.