خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آغاز تولید سامانه‌های اس

ایسنا | بین‌الملل | سه شنبه، 15 بهمن 1398 - 08:02
وزیر صنعت و تجارت روسیه اعلام کرد،‌ مسکو تولید سامانه‌های موشکی دفاع هوایی اس-۴۰۰ برای هند را آغاز کرده است.
اس،هند،روسيه،تحويل،وزير

وزیر صنعت و تجارت روسیه اعلام کرد،‌ مسکو تولید سامانه‌های موشکی دفاع هوایی اس-۴۰۰ برای هند را آغاز کرده است.
به گزارش ایسنا، دنیس منتروف، وزیر صنعت و تجارت روسیه در مصاحبه با ریا نووستی گفت: شرکت صنایع تسلیحاتی آلماز-انتی ساخت سامانه‌های اس-۴۰۰ برای هند را آغاز کرده است و روسیه طبق چارچوب زمانی تعیین شده در قرارداد اس-۴۰۰ها را تحویل هند می‌دهد.
در مجموع، تمام تعهداتی که طرفین بر عهده گرفته‌اند، شامل پرداخت، به طور کامل اجرایی می‌شود.
این وزیر روس همچنین افزود، یک مرکز آموزشی برای اپراتورهای اس-۴۰۰ در هند تدارک دیده شده است.
به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، مسکو و دهلی‌نو در سال ۲۰۱۸ قراردادی برای تحویل پنج واحد اس-۴۰۰ به هند به ارزش بیش از پنج میلیارد دلار به امضا رساندند.
الکساندر میخیف، رئیس شرکت تسلیحات نظامی روسی روزوبوروناکسپورت نوامبر سال گذشته اعلام کرد، روسیه تحویل این محموله‌ها را ۲۰۲۵ تکمیل می‌کند.
انتهای پیام