سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حمله موشکی به پادگان شبه نظامیان منصور هادی در شرق یمن

تسنیم | بین‌الملل | سه شنبه، 15 بهمن 1398 - 01:56
پادگان شبه نظامیان وابسته به دولت مستعفی یمن به ریاست عبدربه منصور هادی در استان مأرب واقع در شرق این کشور، هدف حمله موشکی قرار گرفت.
يمن،مستعفي،موشكي،حمله،هدف،دولت

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از المیادین، پادگان «صحن الجن» متعلق به شبه نظامیان دولت مستعفی یمن در استان مأرب واقع در شرق یمن، دوشنبه شب هدف حمله موشکی قرار گرفت.
منابع محلی در مأرب می‌گویند که این موشک به انبار مهمات در اردوگاه مذکور اصابت کرد که به دنبال ان، صدای انفجار مهیبی شنیده شده است.
انصارالله تاکنون مسئولیت این حملات را برعهده نگرفته است، و مشخص نیست که چه گروهی این حمله موشکی را انجام داده است.
طی هفته های اخیر، این چندمین باری است که اردوگاه‌های نظامی دولت مستعفی یمن به ریاست عبدربه منصور هادی در مارب، هدف حملات موشکی قرار می‌گیرند.
در تاریخ 30 دی ماه نیز اردوگاه نظامی «الاستقبال» متعلق به دولت مستعفی یمن در استان مارب (شرق صنعاء) هدف حمله یک فروند موشک بالستیک قرار گرفت که ر پی آن حدود 120 نفر کشته و ده ها نفر زخمی شدند.
انتهای پیام