خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکنش فیصل مقداد به تحرکات نظامی ترکیه در سوریه

مهر | بین‌الملل | دوشنبه، 14 بهمن 1398 - 21:06
معاون وزیر خارجه سوریه گفت: سوریه امروز، مانند دیروز نیست. ارتش سوریه به پیشروی خود برای آزادسازی کل کشور از تروریسم و اشغال خارجی ادامه خواهد داد.
تركيه،سوريه،اقدامات،اشغال،توافق

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الوطن، فیصل المقداد معاون وزیر خارجه سوریه گفت: سوریه امروز، مانند دیروز نیست.
ارتش سوریه به پیشروی خود برای آزادسازی کل کشور از تروریسم و اشغال خارجی ادامه خواهد داد.
وی افزود: تروریستها با رژیم ترکیه هماهنگی کامل دارند و آنکارا باید از این اقدامات دست بردارد زیرا تاثیرات منفی بر ترکیه دارد.
المقداد بیان کرد: اقدامات ترکیه با روند آستانه و سوچی در تضاد است.
درباره ورود نیروهای ترکیه به سوریه هم گفت: ما هرگونه نقض توافق اضنه را محکوم می کنیم و رژیم ترکیه به این توافق که عبور به این شکل به اراضی سوریه را مجاز نمی داند، پایبند نیست.
قانون بین المللی به هیچ کشوری اجازه تجاوز به کشور دیگر و اشغال و دست زدن به اقدامات استعماری از جمله جابجایی ساکنان، اهتزاز پرچم ترکیه و گشودن مدارس ترکیه را نمی دهد.