خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دولت مجاز به استفاده از اوراق مالی شهرداری در بودجه عمومی نشد

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | سه شنبه، 30 بهمن 1397 - 10:55
نمایندگان در جریان بررسی بودجه به دولت اجازه استفاده از اوراق مالی شرکت‌ها و شهرداری را در بودجه عمومی ندادند.
بودجه،تبصره،بند،سقف

در جریان بررسی بودجه ۹۸؛
به گزارش خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، نمایندگان در نوبت صبح صحن علنی امروز (سه‌شنبه ۳۰ بهمن ماه) و در جریان بررسی بخش درآمدی لایحه بودجه سال ۹۸ بند (ن) تبصره ۵ را تصویب کردند.
این بند تصریح می‌کند؛ سقف استفاده دولت از اوراق موضوع این تبصره برای مصارف بودجه عمومی به استثنای اسناد تسویه موضوع بند (و) این تبصره، حداکثر معادل سقف پیش‌بینی‌شده در جدول شماره (۴) قانون برنامه ششم توسعه می‌باشد و اجازه مصرف از اوراق منتشره مربوط به شرکت‌ها و شهرداری‌ها در بودجه عمومی را ندارد.
انتهای پیام/