اختلال در سامانه خدمات الکترونیک قضایی حل شده است
رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه گفت: مشکل اختلال در سامانه خدمات الکترونیک قضایی در دفاتر ارائه دهنده این خدمات حل شده است.

رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه گفت: مشکل اختلال در سامانه خدمات الکترونیک قضایی در دفاتر ارائه دهنده این خدمات حل شده است.
به گزارش ایسنا، حجت الاسلام حمید شهریاری در حاشیه جلسه شورای عالی قوه قضاییه در پاسخ به سوالی درباره اختلال در سامانه خدمات الکترونیک قضایی در دفاتر گفت: یک موضوع جدید امنیتی بود که آن را کار گذاشتیم ولی جواب نگرفتیم.
وی درباره اینکه آیا این موضوع ربطی به تحریمها دارد؟
گفت: خیر.
مشکل حل شده و دیگر مشکلی وجود ندارد.
شهریاری در پاسخ به سوالی درباره سروری که مدیرعامل کانون دفاتر خدمات الکترونیک قضایی گفته تا اخر امسال در برج میلاد نصب می شود، گفت: بله، انشاءالله این سرور تقویت می شود.
براساس این گزارش، اخیرا سامانه خدمات الکترونیک قضائی که کار ثبت دادخواستها و شکوائیهها و امور قضائی مردم را انجام می داد، با اختلال کشوری مواجه شده بود.
انتهای پیام