بومیسازی بخشی از ابزارها و تجهیزات فنی حوزه علوم شناختی
بخشی از ابزارها و تجهیزات فنی حوزه علوم شناختی با حمایت ستاد توسعه علوم شناختی در کشور طراحی، تولید و بومیسازی شد.

بخشی از ابزارها و تجهیزات فنی حوزه علوم شناختی با حمایت ستاد توسعه علوم شناختی در کشور طراحی، تولید و بومیسازی شد.
به گزارش ایسنا، دکتر حسین عزیزی، کارشناس ارشد بخش پژوهش، فناوری و زیرساخت ستاد توسعه علوم شناختی، بومیسازی ابزارها و تجهیزات در حوزه علوم شناختی و تداوم مسیر پیشرفت و توسعه در این زمینه را اولویتهای راهبردی این ستاد اعلام کرد و گفت: بخشی از این دستگاهها و سیستمها با حمایت ستاد توسعه علوم شناختی در کشور طراحی، تولید و بومیسازی شد.
وی اظهار کرد: تلاشهای گستردهای در زمینه ساخت، تامین و توسعه ابزارها و فناوریهای این حوزه به منظور ارتقای سطح فعالیتهای پژوهشی و حرکت در مسیر کاربردی کردن نتایج مطالعات بویژه در حوزه ذهن و مغز با حمایتهای این ستاد در کشور جریان دارد تا محققان و متخصصان درکوتاهترین زمان، یافتههای تخصصی و علمی خود را برای استفاده در کشور کاربردی کنند.
عزیزی خاطرنشان کرد: بواسطه تشکیل تیمهای مشترک تحقیقاتی بسیاری از تجهیزات و دستگاهها از جمله دستگاه ثبت نوار مغزی، تحریک الکتریکی مغز، تصویربرداری نوری از مغز، اندازهگیری سیگنالهای مغزی، دستگاه اندازهگیری سیستم بویایی و رهگیر چشم در کشور طراحی شده و در مراکز علمی و درمانی مورد استفاده قرار دارد.
وی، تشکیل گروههای "پیشران" با هدف دستیابی به خودکفایی در ساخت دستگاهها و سیستمها را گام مثبت دیگر برای گسترش فعالیتها در حوزه علوم شناختی و مطالعه مغز برشمرد و یادآور شد: در این راستا گروههای متعددی در حوزههای نورواپتیک، اختلالات عصب-تحولی و تحریک عمقی مغز ایجاد و فعال شده است.
عزیزی اضافه کرد: ترغیب و جلب همکاری و مشارکت متخصصان، اساتید و پژوهشگران در اجرای طرحهای تحقیقاتی و جذب تعداد زیادی از فارغالتحصیلان ایرانی دانشگاههای معتبر بینالمللی در مراکز علمی و تخصصی از دیگر فعالیتهای ستاد توسعه علوم شناختی درمسیر بالندگی علمی کشور است.
انتهای پیام