امام جمعه اردبیل: شهید سلیمانی معادله استکبار جهانی را در منطقه به هم زده بود
نماینده ولی فقیه در استان اردبیل گفت: شهید سپهبد سردار حاج قاسم سلیمانی معادله استکبار جهانی در منطقه خاورمیانه را برهم زد و در نهایت جان خود را در راه اسلام فدا کرد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، آیتالله سیدحسن عاملی در مراسم یادواره شهدای شهر آلنی شهرستان مشگینشهر اظهار داشت: ریشههای ایمان، تدین و بصیرت در سطح شهرستان مشگین همواره در طول تاریخ بسیار خاص بوده است.
امام جمعه اردبیل افزود: در طول تاریخ شهرستان مشگینشهر مردم فهیم و بصیری داشته و شخصیتهای بزرگ و ارزشمندی را تقدیم جامعه کرده است.
عاملی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره آیتالله مشگینی تصریح کرد: آیتالله مشگینی در راس اشخاص تاریخی شهرستان مشگین شهر قرار دارد که نقش بسیار خوب و ارزندهای در انقلاب اسلامی داشته و به صورت فاخر و شایسته مجلس خبرگانی را اداره کردهاند.
نماینده ولی فقیه در استان اردبیل با اشاره به اوضاع خاورمیانه بیان کرد: شهید سپهبد سردار حاج قاسم سلیمانی معادله استکبار جهانی در منطقه خاورمیانه را برهم زد و در نهایت جان خود را در راه اسلام فدا کرد.
وی با بیان اینکه باید دستاوردهای انقلاب اسلامی به مردم بیان شود اظهار کرد: انتقال ارزشهای انقلاب اسلامی و دوران دفاع مقدس به جوانان و نوجوانان که نسل جدید انقلاب به شمار میروند ضروری است.
انتهای پیام/ 146