مسمومیت احتمال مرگ دسته جمعی تعدادی از پرندگان در بجنورد
رئیس حفاظت محیط زیست بجنورد با اشاره به مرگ دسته جمعی تعدادی از یک گونه از پرندگان در بجنورد طی روز گذشته گفت: احتمال داده می شود که این پرندگان به علت مسمومیت جان خود را از دست داده باشند.
ایسنا/خراسان شمالی رئیس حفاظت محیط زیست بجنورد با اشاره به مرگ دسته جمعی تعدادی از یک گونه از پرندگان در بجنورد طی روز گذشته گفت: احتمال داده می شود که این پرندگان به علت مسمومیت جان خود را از دست داده باشند.
محمد خالقی در گفت و گو با ایسنا، افزود: از آنجاییکه این پرندگان در جوی آب افتاده و خیس شده بودند گونه آن به صورت دقیق مشخص نیست اما به احتمال قوی از نوع توکای گلو سیاه بوده است.
وی ادامه داد: نمونه ها برای تشخیص نوع پرنده و علت مرگ آن ها تحویل اداره کل دامپزشکی استان داده شده است.
خالقی اظهارکرد: دیشب دامپزشکی بر روی چینه دان این پرندگان به منظور آزمایش بر روی دانه های خورده شده توسط این پرندگان آزمایشات و بررسی های لازم را انجام داد تا مشخص شود که آیا علت مرگ خوردن طعمه مسموم بوده و یا خیر.
وی تصریح کرد: اگر از این قسمت به نتایج لازم دست پیدا نکنند باید نمونه ها به مشهد ارسال و در آنجا آزمایشات لازم برای تشخیص علت مرگ این پرندگان انجام شود.
این مقام مسئول تاکیدکرد: تصور نمی شود که علت مرگ این پرندگان موضوع خاص و مهمی بوده و بیشتر مسمومیت پیش بینی می شود اما باید منتظر جواب آزمایشات بود.
انتهای پیام