خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مدرسه زمستانه "مالکیت فکری" برگزار می‌شود

ایسنا | دانش و فناوری | یکشنبه، 13 بهمن 1398 - 18:16
مدرسه زمستانه "مالکیت فکری" توسط کانون پتنت ایران برگزار می‌شود.
فكري،اختراع،جستجوي،مالكيت

مدرسه زمستانه "مالکیت فکری" توسط کانون پتنت ایران برگزار می‌شود.
به گزارش ایسنا، مدرسه زمستانه مالکیت فکری با هدف آموزش مالکیت فکری و با تأکید بر ثبت اختراع، ۳ تا ۵ اسفند ماه امسال توسط کانون پتنت ایران و با همکاری انستیتو پاستور ایران برگزار می‌شود.
"کلیات، تاریخچه، حوزه شمول دارایی‌های فکری"، "شرایط ثبت اختراع، اصول پتنت‌خوانی و استراتژی‌های پایه‌ای جستجو"، "معرفی و کار با موتور جستجوی Patent LENS"، "معرفی و کار با موتور جستجوی Patentscope و USPTO"، "معرفی و کار با موتورهای جستجوی Google patent و Espacenet"، "ساختار متن اختراع و شرایط نگارش پیش‌نویس متن"، "نحوه نگارش انواع ادعانامه همراه با مثال‌های عملی" و "روند ثبت اختراع داخلی و نحوه جستجوی پتنت‌های داخلی" از محورهای برگزاری مدرسه زمستانه «مالکیت فکری» است.
علاقه‌مندان می‌توانند برای ثبت‌نام و یا دریافت اطلاعات بیشتر به وب‌سایت کانون پتنت ایران مراجعه کنند.
انتهای پیام