خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 23 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

راه اندازی ۱۰ اتاق عمل جدید در بیمارستان امام اهواز

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 13 بهمن 1398 - 17:42
اهواز- معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی اهواز از راه اندازی ۱۰ اتاق عمل جدید در بیمارستان امام اهواز خبر داد.
اعتبارات،دانشگاه،استان،توسعه،انديكا

به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا خلیلی ظهر شنبه در نشست با خبرنگاران اظهار کرد: در راستای توسعه خدمات رسانی در حوزه درمانی به شهروندان اهوازی ۱۰ اتاق عمل جدید در بیمارستان امام با شرایط بسیار مطلوب با اعتباری بالغ بر ۶ میلیارد تومان راه اندازی شد.
وی افزود: در همه بیمارستان‌های استان هر سال تعمیرات و نگهداشت را داریم و بخشی از اعتبارات آن از اعتبارات ملی، استانی و میزان کمی نیز از درآمدهای اختصاصی دانشگاه است.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی اهواز با اشاره به فعالیت کلینیک‌های تخصصی در شهرهای مختلف استان، گفت: امسال ۱۱ آمبولانس کمک دار از وزارت بهداشت دریافت و به شهرستان‌های کوهستانی از جمله ایذه، هفتکل، باغملک، اندیکا و رامهرمز اعزام کردیم.