سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روسیه ذخایر ارزی خارجی خود را یک میلیارد دلار افزایش داد

مهر | اقتصادی | یکشنبه، 13 بهمن 1398 - 08:42
طبق آخرین داده‌های بانک مرکزی روسیه، ذخایر ارزی خارجی و طلای خود را به ۵۵۹.۸ میلیارد دلار افزایش داده است.
ذخاير،روسيه،دلار،ارزي

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از راشاتودی، طبق آخرین داده‌های بانک مرکزی روسیه، ذخایر ارزی خارجی و طلای خود را به ۵۵۹.۸ میلیارد دلار افزایش داده است.
ذخایر صندوق بین‌الملل روسیه ۹۰۰ میلیون دلار یا حدود ۰.۲ درصد نسبت به هفته گذشته رشد کرده است تا میزان افزایش خود از ابتدای امسال را به ۵ میلیارد دلار برساند.
بانک مرکزی روسیه اعلام کرد این ذخایر بیشتر به علت خرید ارزهای خارجی رشد کرده‌اند تا اقتصاد روسیه را از سقوط‌ها و نوسانات قیمت نفت محافظت کند.
حالا سطح ذخایر ارزی خارجی روسیه تقریباً ۲۰ درصد از سطح هدف ۵۰۰ میلیارد دلاری که چندین سال قبل توسط بانک مرکزی روسیه وضع شده بود، بالاتر است.
این چهارمین سالی است که روسیه ذخایر ارزی خارجی خود را افزایش می‌دهد.
در سال گذشته روسیه ۸۶ میلیارد دلار ذخایر ارزی خود را افزایش داد، در حالی که در سال ۲۰۱۸ و ۲۰۱۷ این ذخایر را ۳۳ و ۵۵ میلیارد دلار افزایش داده بود.
این کشور همچنین چیدمان ذخایر ارزی خود را تغییر داده است، یعنی از سهم دلار کاسته و به ارزهای دیگر و طلا افزوده است.
در ۱۲ ماه پس از مارس ۲۰۱۸ سهم دلار آمریکا در ذخایر ارزی روسیه از ۴۳.۷ درصد به ۲۳.۶ درصد افت کرده است.
سهم طلا از ذخایر روسیه به طور مداوم در حال افزایش بوده است و تا ۱ ژانویه به ۱۱۰.۳ میلیارد دلار رسیده است.