خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 14 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

‌"طرح معامله قرن و ادعای حقوق بشر" ننگی بزرگ برای آمریکای ترویست است

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 13 بهمن 1398 - 04:51
عضو مجمع نمایندگان کردستان در مجلس گفت: رونمایی از طرح معامله قرن و طرح ادعای حقوق بشر ننگی بزرگ برای آمریکای ترویست و خون‌خوار است.
حقوق،طرح،بيگلري،رونمايي،سرافراز،معامله،همانند،قرن

محسن بیگلری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در سنندج در واکنش به رونمایی از طرح صهیونیستی-آمریکایی موسوم به «معامله قرن»، اظهار داشت: هدف از اجرای این دسیسه نابودی و تضعیف حقوق و مقاومت مردم فلسطین است.
عضو مجمع نمایندگان کردستان در مجلس افزود: ادعاهای حقوق بشری آمریکا دروغی بیش نیست و نباید دیگر این دروغ‌ها را تکرار کند چراکه ملت ایران و مسلمانان جهان اسلام همانند همیشه بیدار و آگاهند و هیچ‌گاه فریب توطئه‌های آنان را نخواهند خورد.
نماینده مردم شهرستان‌های سقز و بانه در مجلس تصریح کرد: آمریکایی‌ها با اقدام وقیحانه خود در به شهادت رساندن سردار سرافراز اسلام حاج قاسم سلیمانی، تروریستی بودن خود را به دنیا ثابت کردند.
وی گفت: آمریکایی‌ها نه تنها ضدترویست نبوده بلکه تروریسم اصلی و حامی تروریستان بوده و رونمایی از طرح معامله قرن و طرح ادعای حقوق بشر ننگی بزرگ برای آن خونخواران است.
بیگلری تاکید کرد: از ملت سرافراز ایران اسلامی انتظار می‌رود همانند همیشه در برابر فشارهای بیگانگان ایستادگی کرده و اجازه سوءاستفاده و تحقق اهدف شوم دشمنان نظام را به هیچ نوکر، جیره‌خوار و فتنه‌گر داخلی و خارجی ندهند.
انتهای پیام/ش