خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 19 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بودجه ۹۸ واقعی نیست/قدرت مانور نمایندگان با این بودجه سلب شده است

مهر | سیاسی | سه شنبه، 30 بهمن 1397 - 09:01
نماینده مردم بوشهر در مجلس گفت: بودجه ۹۸ به گونه‌ای نیست که نمایندگان بتوانند روی آن مانور دهند و همین که از پس هزینه‌های جاری برآئیم، هنر کرده‌ایم.
بودجه،آينده

عبدالحمید خدری در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره توجه به اقشار کم درآمد و ضعیف جامعه در بودجه ریزی، گفت: متأسفانه بودجه ۹۸ به گونه‌ ای نیست که نمایندگان مجلس بتوانند آن طور که باید و شاید در آن اظهار نظر کنند و پیشنهاد دهند.
وی افزود: بودجه ارائه شده از سوی دولت برای سال آینده به هیچ وجه واقعی نیست و با این بودجه قطعا در سال آینده به مشکل بر می خوریم.
نماینده مردم بوشهر در مجلس گفت: این بودجه جایی ندارد که نمایندگان بتوانند روی آن مانور دهند و همین که بتوانیم با این بودجه از پس هزینه‌ های جاری سال آینده برآئیم، هنر کرده‌ایم.