خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ایجاد ۶۴۰ فرصت شغلی در لاهیجان همزمان با دهه فجر

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 12 بهمن 1398 - 20:08
فرماندار لاهیجان از ایجاد ۶۴۰ فرصت شغلی مستقیم و غیر مستقیم در قالب افتتاح یکصد پروژه به ارزش ۴۷۰ میلیارد ریال در لاهیجان همزمان با دهه فجر خبر داد.
نظام،لاهيجان،اسلامي،فرماندار،دشمنان،فجر،وحدت،مستقيم،انقلاب،ج ...

ایسنا/گیلان فرماندار لاهیجان از ایجاد ۶۴۰ فرصت شغلی مستقیم و غیر مستقیم در قالب افتتاح یکصد پروژه به ارزش ۴۷۰ میلیارد ریال در لاهیجان همزمان با دهه فجر خبر داد.
سیداسماعیل میرغضنفری امروز(دوازدهم بهمن ماه) در جلسه شورای اداری شهرستان لاهیجان که در فرمانداری برگزار شد، ضمن گرامیداشت آغاز دهه فجر، اظهار کرد: شهدای انقلاب اسلامی به تاسی از آموزه های دینی و قرآنی به ما درس آزادگی و حریت و ایستادگی در مقابل استبداد و استکبار را دادند.
وی عزت و اقتدار کشور را مرهون و مدیون مجاهدت ها و ایثارگری ها و ایستادگی های شهدا دانست و افزود: در دوران پیروزی انقلاب و در سال های جنگ و خون این شهدا بودند که با ایمان و شجاعت جان خود را در طبق اخلاص گذاشتند و جانانه با دشمنان مقابله کردند.
فرماندار لاهیجان با بیان اینکه نظام مقدس جمهوری اسلامی بر پایه اسلامیت و جمهوریت استوار است، تصریح کرد: مردم ایران در آغازین روزهای انقلاب به نظام جمهوری اسلامی رای آری دادند و دنیا باید بداند که اسلامیت و جمهوریت دو جزء لاینفک این نظام است و برای رسیدن به قله‌های رفیع عزت و اقتدار به این دو بال نیاز داریم.
میرغضنفری متذکر شد: تاریخ سراسر نور نظام مقدس جمهوری اسلامی به ما نشان داده است که برای عبور از بحران‌ها و گردنه هایی که دشمنان در مسیر ما ترسیم کردند همیشه با حضور حداکثری و ایمان، توانستیم از این بحران ها عبور کنیم و قطعا یکی از رموز موفقیت ما در کنار هم بودن و وحدت مثال زدنی است که امام راحل و مقام معظم رهبری بر آن تاکید فرمودند.
وی با تاکید بر لزوم وحدت آفرینی بین مردم و مسئولان، گفت: سرمایه و مشروعیت نظام به جهت مردمی بودن آن است و لذا باید به مردم اعتماد و اعتماد آنان را جلب کنیم، زیرا معتقدیم اعتماد متقابل بین مردم و حاکمیت موجب بالندگی نظام می شود.
فرماندار لاهیجان با بیان اینکه دشمنان با استفاده از تمام امکانات خود به دنبال ناکارآمد نشان دادند نظام هستند، خاطرنشان کرد: دولت جزئی از نظام است و کسانی که قصد تخریب و تضعیف دولت را دارند، دانسته یا نادانسته آب به آسیاب دشمن می ریزند.
وی با اشاره به در پیش بودن انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: کاندیداهایی که با تخریب و مخدوش کردن چهره دیگران به دنبال مطرح کردن خود هستند، هرگز انتخاب مردم نخواهد بود.
این مقام مسئول با بیان اینکه حوزه انتخابیه لاهیجان و سیاهکل ۲۶۱ صندوق اخذ رای دارد، افزود: ۴۵۰۰ نفر برای انجام امر انتخابات به کار گرفته خواهند شد.
میرغضنفری با بیان اینکه دولت با تمام توان به دنبال رفع مشکلات اقتصادی است، اظهار کرد: همانگونه که نظام نوپای اسلامی با پشتوانه مردم در جنگ تمام عیار نظامی عزت و سرافرازی آفرید، امروز نیز در جنگ اقتصادی با وحدت و همدلی پیروز خواهیم شد.
فرزندان این مرز و بوم برای تحقق حقوق حقه ملت ایران محکم و استوار پای میز مذاکره هستند و مواضع نظام را با قاطعیت و صراحت مطرح می کنند و تنها زبان تکریم را می پذیرند و با زور و تهدید کاری انجام نمی دهند.
وی دهه فجر را فرصت مغتنمی دانست تا نسبت به عملکردها بازنگری داشته باشیم و گفت: آن چیزی که انقلاب را در مسیر خود بیمه می‌کند وحدت و انسجام ملی است و در طول تاریخ هرگاه در کنار هم بودیم کارهای بزرگی را انجام دادیم و هرگاه دچار تفرقه و گسست شدیم اتفاقات ناگواری برای ما افتاده است.
فرماندار لاهیجان با بیان اینکه جنگ اقتصادی همه ارکان نظام را درگیر کرده است، یادآور شد: ملت ایران با استفاده از آموزه های دینی و قرآنی و اندیشه های نورانی مکتب امام خمینی(ره) و در سایه ولایت مقام معظم رهبری به راه خود ادامه خواهد داد و از دشمنان هراس ندارد.
میرغضنفری از ایجاد ۶۴۰ فرصت شغلی مستقیم و غیر مستقیم در قالب افتتاح یکصد پروژه به ارزش ۴۷۰ میلیارد ریال در لاهیجان همزمان با دهه فجر خبر داد و خاطرنشان کرد: معیشت و اشتغال دو مشکل عمده کشور است و دولت مکلف است مشکلات مردم را برطرف کند، زیرا مردم ولی نعمت نظام هستند و باید برای مردم تلاش کنیم.
انتهای پیام