خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برون‌سپاری فعالیت‌های تحقیقاتی صنعت نفت و گاز ضروری است

مهر | استان‌ها | شنبه، 12 بهمن 1398 - 17:45
بوشهر- معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور گفت: در راستای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان، برون‌سپاری فعالیت‌های تحقیقی صنعت نفت و گاز ضروری است.
فناوري،صنعت،تحقيقاتي،گاز،حمايت،علمي،نفت،توليد

به گزارش خبرنگار مهر، سورنا ستاری بعدازظهر شنبه در نشست ستاد اقتصاد رونق تولید و اقتصاد دانش‌بنیان استان بوشهر در عسلویه اظهار داشت: در راستای برون‌سپاری فعالیت‌های تحقیقاتی صنعت نفت و گاز این معاونت از این فعالیت‌ها حمایت می‌کند.
وی با تأکید بر توسعه فعالیت‌های تحقیقاتی و پژوهشی در راستای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان بیان کرد: برای تسریع در فعالیت‌های تحقیقاتی و پژوهشی در راستای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان، صنعت نفت و گاز باید فعالیت‌های تحقیقی خود را برون‌سپاری کند.
معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور با اشاره به جبران عقب‌ماندگی فعالیت تحقیقاتی در حوزه نفت و گاز بیان کرد: این نقص بر ما وارد است که در حوزه علم و فناوری صنعت نفت و گاز کمتر توجه شده که باید آن جبران کنیم.
ستاری افزود: اینکه گفته می‌شود فناوری را بخریم زاییده عقل اقتصاد نفتی است چراکه فناوری یادگرفتنی و فراگیری دانش و علم و تبدیل علم به ثروت است.
وی اضافه کرد: فعالیت دانشگاه تولید محصول نیست، هیچ دانشگاهی محصول از جمله دارو یا موتور الکتریکی تولید نمی‌کند بلکه این فعالیت‌ها بر عهده شرکت‌های دانش‌بنیان است.
معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور محصول را نتیجه سرمایه‌گذاری بخش خصوصی عنوان کرد و اظهار داشت: بخش خصوصی سرمایه‌گذاری می‌کند و محصولی از آن تولید و عرضه می‌شود.
وی اظهار داشت: منطقه پارس جنوبی نشان از عزت و اقتدار ایران اسلامی در عرصه علمی، تولیدی و صنعتی است و توسعه عسلویه و پارس جنوبی افتخاری برای کشور و نظام اسلامی ایران است.
ستاری بابیان اینکه در صنعت طراحی و ماشین‌سازی صورت می‌گیرد گفت: برای اجرای صنعت در عرصه‌های موردنظر باید دانش آن وجود داشته باشد.
معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور با تأکید بر توجه بیشتر به پژوهش و حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان خاطرنشان کرد: مشکل فعالیت‌های پژوهشی، پول و اعتبار مالی نیست و پژوهش به صدقه دادن کسی نیاز ندارد بلکه باید در اهمیت پژوهش‌کارهای بیشتری انجام شود.