خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افتتاح یک هزار و ۴۹۱ پروژه عمرانی به مناسبت دهه فجر در خراسان رضوی

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 12 بهمن 1398 - 15:43
استاندار خراسان رضوی گفت: ۱۴۹۱ پروژه در دهه مبارک فجر توسط دستگاه‌های اجرایی استان با اعتبار 75 هزار و 279 میلیارد ریال افتتاح شده و به بهره‌برداری می‌رسد.
اعتبار،پروژه،ريال،استان،فجر،افتتاح،هزينه،رضوي،خراسان،احداث،ا ...

ایسنا/خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی گفت: ۱۴۹۱ پروژه در دهه مبارک فجر توسط دستگاه‌های اجرایی استان با اعتبار 75 هزار و 279 میلیارد ریال افتتاح شده و به بهره‌برداری می‌رسد.
بر اساس گزارش روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، علیرضا رزم‌حسینی با اشاره به جزئیات پروژه‌های افتتاحی دستگاه‌های اجرایی استان طی دهه مبارک فجر، اظهار کرد: تعداد یک هزار و 491 پروژه با اعتبار کل هزینه شده 75 هزار و 279 میلیارد ریال توسط 86 دستگاه اجرایی در دهه مبارک فجر در خراسان رضوی افتتاح می‌شود.
وی با اشاره به میزان هزینه‌کرد پروژه‌های دهه فجر سال جاری، تصریح کرد: 193 پروژه از محل اعتبارات ملی با اعتبار هزینه شده 1558 میلیارد ریال، 51 پروژه از محل اعتبارات ملی استانی شده با 374 میلیارد ریال اعتبار، 458 پروژه از محل اعتبارات استانی با 2256 میلیارد ریال اعتبار و مابقی به تعداد 789 پروژه با 71 هزار و 91 میلیارد ریال اعتبار از محل اعتبارات سایر منابع داخلی، تسهیلات و مشارکتی آماده افتتاح شده است.
رزم‌حسینی با بیان اینکه سازمان صنعت، معدن و تجارت استان، شهرداری مشهد و شرکت گاز به ترتیب با 55 هزار و 110، 5085 و 2540 میلیارد ریال دارای بیشترین اعتبار پروژه‌های افتتاحی در دهه فجر هستند، عنوان کرد: بیشترین تعداد پروژه افتتاحی مربوط به جهاد کشاورزی استان به تعداد 252 پروژه با اعتبار 1812 میلیارد ریال، توزیع نیروی برق استان به تعداد 112 پروژه با اعتبار 558 میلیارد ریال و شرکت مخابرات استان به تعداد 55 پروژه با اعتبار 177 میلیارد ریال است.
استاندار خراسان رضوی بیان کرد: شهرستان‌های خواف با 30 هزار و 668 میلیارد ریال، تربت‌جام با 11 هزار و 456 میلیارد ریال و مشهد با اعتبار 8835 میلیارد ریال در رتبه اول تا سوم بیشترین اعتبار هزینه شده قرار دارند.
مشهد با 263 پروژه و شهرستان‌های نیشابور و فریمان به ترتیب با 96 و 84 پروژه دارای بیشترین پروژه قابل بهره‌برداری در بین شهرستان‌های استان به شمار می‌روند.
وی با اشاره به عناوین پروژه‌های افتتاحی در دهه فجر، تصریح کرد: در بخش صنعت و معدن 35 پروژه با اعتبار 55 هزار و 110 میلیارد ریال در سطح استان افتتاح می‌شود که در مقایسه با دهه فجر سال گذشته بیش از 6 برابر افزایش داشته، همچنین در حوزه ارتباطات و مخابرات تعداد 56 طرح با اعتبار 361 میلیارد ریال به بهره‌برداری می‌رسد.
تعداد 80 پروژه در قالب طرح‌های محرومیت‌زدایی نظیر احداث و مقاوم‌سازی مسکن روستایی، طرح‌های اشتغالزایی و غیره توسط دستگاه‌های اجرایی مثل کمیته امداد امام خمینی(ره) و بهزیستی با اعتباری بالغ بر 668 میلیارد ریال افتتاح می‌شود.
رزم‌حسینی با اشاره به پروژه‌های حوزه توسعه شهری، عنوان کرد: پروژه‌های توسعه شهری که توسط شهرداری‌های استان، شهرداری مشهد و شرکت عمران شهرهای جدید گلبهار به بهره‌برداری می‌رسند، 303 پروژه بوده که برای اجرای آن‌ها 6219 میلیارد ریال اعتبار هزینه شده که رشدی حدود 3 برابری نسبت به دهه فجر سال گذشته داشته است.
استاندار خراسان رضوی افزود: در حوزه کشاورزی و منابع طبیعی نیز 268 پروژه با اعتبار هزینه شده 1863 میلیارد ریال مشتمل بر پروژه‌های آبیاری تحت فشار، احداث استخر ذخیره و لوله‌گذاری، مرغداری، گاوداری شیری و گلخانه، بیابان‌زدایی و کشتارگاه به بهره‌برداری می‌رسد.
1570 واحد مسکن مهر با اعتبار هزینه شده 1111 میلیارد ریال تکمیل شده که از این تعداد 1000 واحد در شهر جدید گلبهار و 570 واحد در شهرهای بالای 25 هزار نفر افتتاح و تحویل متقاضیان می‌شود.
وی در خصوص ارقام پروژه‌های آماده افتتاح حوزه انرژی، ادامه داد: 118 پروژه با اعتبار 1866 میلیارد ریال شامل احداث و اصلاح شبکه توزیع برق و احداث پست به بهره‌برداری می‌رسد که نسبت به دهه فجر سال گذشته شاهد رشد 70 درصدی در اعتبار هزینه‌ای پروژه‌ها هستیم.
در حوزه گازرسانی 22 پروژه با اعتبار 2540 میلیارد ریال برای احداث خط انتقال، گازرسانی به شهر بار نیشابور و 243 روستای استان در قالب 29 هزار و 798 خانوار شهری و روستایی افتتاح می شود که بیش از 17 درصد در اعتبار هزینه شده نسبت به دهه فجر سال گذشته رشد داشته است.
رزم حسینی اضافه کرد: در بخش بهداشت و درمان، 52 پروژه بهداشتی و درمانی شامل احداث اورژانس، مراکز خدمات بهداشتی و درمانی و خانه‌های بهداشت، مربوط به دانشگاه‌های علوم پزشکی مشهد، سبزوار، گناباد، تربت جام، و تربت حیدریه با اعتبار 480 میلیارد ریال افتتاح می‌شود.
23 پروژه با اعتبار 170 میلیارد ریال در بخش حمل و نقل جاده‌ای همزمان با دهه فجر افتتاح می‌شود و 65 پروژه آموزشی نیز با اعتبار 488 میلیارد ریال در این ایام به بهره‌برداری می‌رسد.
استاندار خراسان رضوی خاطرنشان کرد: در بخش توسعه و عمران روستایی مرتبط با دهیاری‌های سطح استان، بنیاد مسکن اسلامی و تعاون روستایی هم 276 پروژه با اعتبار 722 میلیارد ریال بهره‌برداری می‌رسد.
در بخش تامین آب و اجرای شبکه‌های فاضلاب، اجرای 27 طرح آبرسانی روستایی با اعتبار هزینه شده 228 میلیارد ریال، اجرای 10 پروژه شبکه‌های جمع‌آوری فاضلاب با اعتبار هزینه شده 257 میلیارد ریال و اجرای 25 پروژه آبرسانی و اصلاح و توسعه شبکه‌های آب شرب شهری با اعتبار هزینه شده 752 میلیارد ریال افتتاح می‌شود.
وی با اشاره به آغاز بهره‌برداری 3 پروژه در زمینه حفر و تجهیز چاه، استخر ذخیره آب و تکمیل منابع ذخیره آب با اعتبار 5.6 میلیارد ریال در دهه فجر، تصریح کرد: در بخش توسعه و اجرای زیرساخت‌های شهرک‌های صنعتی، اجرای 14 پروژه عملیات آسفالت و جدول‌گذاری معابر و شبکه‌های انتقال آب و روشنایی شهرک‌های صنعتی استان با اعتبار 152 میلیارد ریال به بهره‌برداری می‌رسد.
رزم‌حسینی در خصوص میزان کل پروژه‌های افتتاح شده طی سال 98، گفت: با توجه به بررسی‌های انجام شده در خصوص حجم اعتبار پروژه‌های افتتاحی در سال 98 اعم از پروژه‌های افتتاحی سفر معاون اول رئیس جمهور، هفته دولت، سفر وزیر نیرو و دهه فجر، در مجموع 3124 پروژه با اعتبار هزینه شده بالغ بر 129 هزار و 473 میلیارد ریال برای عمران و آبادانی استان در سال جاری به بهره‌برداری رسیده و یا خواهد رسید که اعتبار هزینه شده نسبت به سال گذشته بیش از 58 درصد افزایش داشته است.
استاندار خراسان رضوی در خصوص میزان پروژه‌هایی که قرار است در دهه فجر امسال کلنگ‌زنی شود، بیان کرد: در این ایام تعداد 138 پروژه توسط دستگاه‌های اجرایی استان کلنگ‌زنی می‌شود که در این راستا، سازمان دهیاری‌ها و شهرداری‌های استان با 80 پروژه بیشترین تعداد را در اختیار دارد.
عملیات اجرایی پروژه‌های فروسیلیسم سنگان خواف، احداث کارخانه تولید انواع داروی بومی در شهرستان فریمان و پروژه تولید بریکت آهن در شهرستان فیروزه توسط سازمان صنعت معدن و تجارت استان به عنوان شاخص‌ترین پروژه دستگاه‌های اجرایی خراسان رضوی در دهه فجر 98 آغاز خواهد شد.
انتهای پیام