خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پارامترهای الکتریکی با دستگاه بومی سنجش می‌شود

مهر | دانش و فناوری | شنبه، 12 بهمن 1398 - 15:20
یک شرکت دانش‌بنیان توانسته با چندین سال تحقیق و پژوهش به دانش تولید دستگاه اندازه‌گیری پارامترهای الکتریکی دست پیدا کند.
دستگاه،پارامترهاي،نمايش،شركت،الكتريكي،فاز،مديرعامل،صنعت،توان ...

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، صنعت برق یکی از مهم‌ترین صنایع اقتصادی کشور و جهان است که به صورت مستقیم و غیرمستقیم در ایجاد ارزش‌افزوده و مسیر رشد اقتصاد کشورها نقش دارد.
این صنعت به عنوان صنعت زیر بنایی و مادر نقش مهمی در توسعه اقتصادی و رفاه جوامع دارد.
یک شرکت دانش‌بنیان توانسته با چندین سال تحقیق و پژوهش به دانش تولید دستگاه اندازه‌گیری پارامترهای الکتریکی دست پیدا کند.
سید حسین قرشی مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان گفت:‌ دستگاه اندازه‌گیری پارامترهای الکتریکی ENA۹۰، برای نمایش، ذخیره، آنالیز مقادیر پارامترهای اصلی یک سیستم الکتریکی با کلاس دقت ۰.۲ طراحی و تولید شده است.
وی ادامه داد: فرکانس نامی این دستگاه ۵۰ هرتز و دامنه تغییرات فرکانس آن از ۴۵ تا ۵۵ هرتز است.
این فعال فناور درباره شرایط کار محیطی این دستگاه بیان کرد: این تجهیز مناسب کار در دمای منفی ۲۰ تا مثبت ۶۰ درجه سانتی گراد است و توانایی کار در رطوبت ۹۰ درصد را دارد.
قرشی گفت: در این دستگاه، امکان تعریف صفحات مختلف برای نمایش پارامتر ها، نمایش انرژی اکتیو و راکتیو ورودی و خروجی به صورت ۱۲ رقم با ممیز شناور با تغییر واحد در دو جهت، اندازه‌گیری توان اکتیو و راکتیو تک فاز و سه فاز و جهت آن (پوشش۴ ناحیه)، اندازه گیری جریان، توان ظاهری و ضریب توان هر فاز و مجموع و نامتعادلی جریان وجود دارد.
مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان افزود: نمایش نمودار و بیشترین و کمترین آن برای هر پارامتر در تاریخ و بازه زمانی مورد نظر و همچنین ثبت اطلاعات شروع و خاتمه خطا و اتفاق برای پارامترهای مختلف و تعریف باند خطا در این دستگاه وجود خواهد داشت.
این فعال فناور همچنین گفت: پیش‌تر نمونه مشابه این محصول از خارج وارد کشور می‌شد و اکنون وارداتی صورت نمی‌گیرد.
مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان به کاربرد این تجهیز در صنایع مختلف اشاره و بیان کرد: از این دستگاه در کارخانه‌های بزرگ مانند کارخانه‌های فولاد، کارخانه‌های سیمان و همچنین پست‌های انتقال و توزیع برق کاربرد فراوانی دارد.