خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 27 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تنیسور آمریکایی فاتح اولین گرنداسلم فصل در بخش زنان شد

تسنیم | ورزشی | شنبه، 12 بهمن 1398 - 15:12
یک تنیسور از کشور آمریکا موفق شد رقابت‌های اوپن استرالیا را فتح کند و و اولین قهرمانی‌اش در گرنداسلم‌ها را به ثبت برساند.
كنين،پايان،فينال،ست

به گزارش خبرگزاری تسنیم، پرونده رقابت‌های تنیس اوپن استرالیا در بخش زنان امروز (شنبه) با مصاف صوفیا کنین از آمریکا و گابرینه موگوروسا از اسپانیا به پایان رسید که این بازی را کنین در 3 ست با نتیجه 2 بر یک به سود خود به پایان رساند.
در این بازی که 2 ساعت و 5 دقیقه به طول انجامید، موگوروسا ست اول را با نتیجه 6 بر 4 به سود خود به پایان رساند اما در ست‌های بعدی این کنین بود که با نتایج مشابه و قاطعانه 6 بر 2 پیروز شد و برنده فینال لقب گرفت.
این نخستین قهرمانی کنین 21 ساله در گرنداسلم‌ها بود که پیش از این حتی موفق به صعود به فینال یک گرنداسلم هم نشده بود.
کنین پیش از این در رده‌بندی برترین تنیسورهای زن جهان جایگاه دوازدهم را در اختیار داشت و در رده‌بندی بعدی جایگاه او ارتقا خواهد یافت.
انتهای پیام/