خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بیت تاریخی امام خمینی(ره) در قم گلباران شد

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 12 بهمن 1398 - 12:27
قشرهای مختلف مردم قم همگام با نیروهای مسلح، روحانیون و مسئولان هم‌زمان با سالروز ورود شکوهمند بنیان‌گذار کبیر انقلاب اسلامی به میهن، بیت تاریخی حضرت امام خمینی(ره) در این شهر را گلباران کردند.
امام،قم،بيت،پاينده،گلباران،راحل،راهپيمايي،روحانيون

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، قشرهای مختلف مردم قم همگام با نیروهای مسلح، روحانیون و مسئولان هم‌زمان با سالروز ورود شکوهمند بنیان‌گذار کبیر انقلاب اسلامی به میهن، بیت تاریخی حضرت امام خمینی(ره) را در این شهر گلباران کردند.
سرهنگ بی‌طرفان جانشین فرمانده سپاه استان قم، سردار آقاخان فرمانده انتظامی استان قم، اعضای دفتر مقام معظم رهبری در قم، طلاب و روحانیون واقشار مختلف مردم در این مراسم حضور داشتند.
افراد و شخصیت‌های شرکت‌کننده درحالی‌که گروه موزیک سپاه امام علی بن ابیطالب(ع) و یگان‌های موتوری نیروهای مسلح در پیشاپیش آن‌ها درحرکت بودند، راهپیمایی باشکوهی را از حرم حضرت معصومه تا میدان روح‌الله و محل بیت نورانی و معنوی امام راحل برگزار کردند.
یاد امام خمینی(ره) پاینده باد خامنه‌ای رهبر ما زنده‌باد و راه امام و شهدا زنده است رهبر ما همیشه پاینده است، ازجمله شعارهای شرکت‌کنندگان در این راهپیمایی بود، همچنین شرکت کنندگان به سردادن شعارهایی در محکومیت توطئه آمریکایی صهیونیستی معامله قرن پرداختند.
در پایان این مراسم بیت امام راحل با حضور اقشار مختلف مردم از جمله یگان‌ های نظامی و انتظامی و پاسداران انقلاب اسلامی گلباران شد.
انتهای پیام/452/ش