خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مریوان رکورددار بارش برف/ دمای هوای کردستان کاهش می‌یابد

ایسنا | اجتماعی و حوادث، استان‌ها | شنبه، 12 بهمن 1398 - 10:45
کارشناس هواشناسی استان کردستان با بیان اینکه شهرستان مریوان با ۲۵ سانتی‌متر بارش برف رکورددار بارش‌ برف شبانه روز گذشته در سطح استان بوده اعلام کرد که دمای هوای کردستان از روز یک‌شنبه به طور میانگین ۶ تا ۸ درجه سانتیگراد کاهش می‌یابد.
برف،كردستان،شهرستان،استان،روز

ایسنا/کردستان کارشناس هواشناسی استان کردستان با بیان اینکه شهرستان مریوان با ۲۵ سانتی‌متر بارش برف رکورددار بارش‌ برف شبانه روز گذشته در سطح استان بوده اعلام کرد که دمای هوای کردستان از روز یک‌شنبه به طور میانگین ۶ تا ۸ درجه سانتیگراد کاهش می‌یابد.
خسرو سیف پناهی شعبانی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به بارش‌ برف شبانه روز گذشته اظهار کرد: بیشترین بارش‌ برف در شهرستان مریوان با ۲۵ سانتی‌متر، شهرستان بانه با ۲۲ سانتی‌متر، شهرستان سقز با ١۷ سانتی‌متر به ثبت رسیده است.
وی افزود: منطقه موچش با ١۴ سانتی‌متر، شهرستان‌های بیجار و قروه با ١۲ سانتی‌متر و شهرستان سنندج با ١۰ سانتی‌متر، در رتبه‌های بعدی بارش برف قرار دارند.
کارشناس هواشناسی استان کردستان تصریح کرد که طی امروز نیز شرایط بارش‌های پراکنده در سطح استان وجود دارد و همچنین تا صبح روز یک‌شنبه امکان بارش در نواحی غربی کردستان (بانه، مریوان و سرآباد) وجود دارد.
وی در پایان یادآور شد: از صبح روزهای یک‌شنبه و دوشنبه دمای هوا به طور میانگین ۶ تا ۸ درجه سانتیگراد کاهش می‌یابد و عملا هوای زمستانی بر استان کردستان حاکم می‌شود.
انتهای پیام