سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بولتون: ترامپ از من خواست علیه دموکرات ها اقدام کنم

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | شنبه، 12 بهمن 1398 - 10:00
بنا به گزارش نیویورک تایمز، مشاور امنیت ملی سابق آمریکا در کتاب جدید افشا کرد رئیس جمهور این کشور از او برای اعمال فشار بر اوکراین در جهت اقدام علیه دموکرات ها کمک خواسته است.
بولتون،كتاب،كاخ،سفيد،رئيس،مشاور،جمهور،امنيت،ملي،اوكراين،انتشار

افشاگری تازه مشاور امنیت ملی سابق آمریکا؛
به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از روزنامه نیویورک تایمز دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا از مشاور امنیت ملی سابق خود خواست تا در جهت اعمال فشار بر اوکراین برای دستیابی به اطلاعات مخرب علیه دموکرات ها همکاری کند.
براساس آنچه در کتابِ منتشر نشده جان بولتون آمده است، بیش از دو ماه قبل از آنکه دونالد ترامپ از ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین بخواهد درباره مخالفان سیاسی اش تحقیق کند، به بولتون دستور داده بود به عملیات اعمال فشار او برای اخذ اطلاعات مخرب علیه دموکرات‌ها از مقامات اوکراینی کمک کند.
بولتون در کتاب خود نوشت ترامپ این دستور را در دفتر خود در اوایل ماه مه و در جمع مقامات ارشد از جمله مایک مالوینی، رئیس کارکنان کاخ سفید، رودی جولیانی، وکیل شخصی اش و پت چیپولونه، مشاور کاخ سفید مطرح کرد.
او از بولتون خواست با زلنسکی که به تازگی در انتخابات ریاست جمهوری اوکراین پیروز شده بود تماس بگیرد و برنامه دیدار او را با جولیانی قطعی کند تا درباره اطلاعاتی که رئیس جمهور می‌خواهد با او بحث کند.
بولتون در کتاب خود نوشته است هرگز با زلنسکی تماس نگرفت.
آنچه در کتاب بولتون مشهود است، این است که مشاوران ارشد کاخ سفید اولین شاهدان اقدامی از طرف رئیس جمهور بودند که اکنون سعی می‌کنند وی را از آن مبرا کنند.
این اطلاعات در حالی در کتاب بولتون درج شده است که ترامپ در بیانیه‌ای هر گونه بحث با بولتون را در این‌باره انکار کرده است.
بولتون در کتابش می‌نویسد ترامپ مکررا تصمیمات امنیت ملی مغایر با منافع آمریکا اتخاذ می‌کرد و این امر به شکل فراگیر موجب نگرانی مشاورانش از انتخاب‌های او می‌شد.
کاخ سفید تلاش کرده است مانع از انتشار کتاب بولتون شود و دلیل آن را وجود محتوای محرمانه در آن عنوان کرده است.کاخ سفید طی هشداری رسمی علیه مشاور سابق امنیت ملی قصد دارد او را از انتشار کتابش منصرف کند.
در نامه‌ کاخ سفید خطاب به وکیل بولتون آمده است: به خاطر انتشار مطالب طبقه‌بندی شده در این کتاب، نوشته های بولتون نباید منتشر شود.
افشای جزئیات مربوط به کتاب بولتون، به پرونده استیضاح ترامپ در سنا ابعاد تازه ای داده است.
انتهای پیام/