سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رونمایی از چند استراتژیک در پارس جنوبی / الکترولایزر آب دریا توسط متخصصان ایرانی

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 12 بهمن 1398 - 09:40
گروه استان‌ها ـ با حضور معاون علمی و فناوری رئیس جمهور، استاندار بوشهر و مسئولان پارس جنوبی از کمپرسور سانتریفیوژ هوای ابزار دقیق پالایشگاه دوم مجتمع گاز پارس جنوبی رونمایی شد.
پروژه،عسلويه،پارس،جنوبي،سفر،آب،كشور،ستاري،پتروشيمي،فناوري،گاز

به گزارش خبرگزاری تسنیم از عسلویه، سورنا ستاری صبح امروز وارد عسلویه شد و مورد استقبال استاندار، مسئولان پارس جنوبی و مقامات محلی عسلویه قرار گرفت.
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در سفر به عسلویه با حضور در فاز‌های اول،دوم و سوم پارس جنوبی از سیستم کنترل دی سی اس، طرح پمپ‌های مذاب و واحد تولید کلر آبگیر که همگی جزء طرح‌های دانش بنیان به شمار می‌روند، بازدید می‌کند.
سونا ستاری در این سفر ضمن بررسی روند اجرای طرح‌های تولیدی شرکت‌های دانش‌بنیان هلدینگ اچ ان تی در پتروشیمی تخت جمشید و طرح سلول‌های الکتورلایزر پتروشیمی مبین از شرکت‌های مرکز رشد شهرستان کنگان بازدید می‌کند.
شرکت در جلسه رونق تولید و اقتصاد دانش بنیان از دیگر برنامه‌های سفر یک روزه معاون علمی و فناوری رئیس جمهور به عسلویه است
همزمان با سفر معاون علمی و فناوری رئیس جمهور از کمپرسور سانتریفیوژ هوای ابزار دقیق پالایشگاه دوم مجتمع گاز پارس جنوبی رونمایی شد.
همچنین از الکترولایزر آب دریا مجتمع گاز پارس جنوبی رونمایی شد.
این پروژه به عنوان نخستین پروژه شتاب دهنده آب و انرژی کشور با ایجاد چند استارتاپ صنعتی با حضور سورنا ستاری افتتاح شد.
مجری این پروژه با بیان اینکه پروژه شتاب‌دهنده آب و انرژی با اعتبار 15 میلیون دلار در حال فعالیت است اظهار داشت: یکی از پروژه‌های تجاری سازی شده این مجموعه طراحی و ساخت الکترولایزرهای آب شور دریاست که اندازه این پروژه در بازار داخل کشور 100 میلیون دلار است.
وی، در دسترس بودن تکنولوژی، جلوگیری از خروج ارز، تقویت چرخه تولید ثروت از علم و عدم وابستگی به خارج از کشور را از مهم‌ترین دستاورهای این پروژه دانست و بیان کرد: این تجهیز تاکنون نیاز واردات و خرید از خارج از کشور بود و با طراحی و ساخت این وسیله سالانه از خروج افزون بر 50 میلیون دلار جلوگیری می‌شود.
این پروژه نیاز حیاتی صنعت گاز و پتروشیمی است که نقش مهمی در توسعه فعالیت‌های منطقه پارس جنوبی دارد.
انتهای پیام/190/ش