سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دستور تهیه کدو بره، مخصوص گیاهخواران

باشگاه خبرنگاران | یادداشت | دوشنبه، 24 دی 1397 - 14:35
در این مطلب طرز تهیه کدو بره که یک غذای مازندرانی است را به شما آموزش داده‌ایم.
نگيني،اضافه،خرد،تفت،كدو،دقيقه،مواد،عدد

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کدو بره یک غذای مازندرانی و همه‌پسند است که سریع هم آماده می‌شود.
اگر پیرو رژیم گیاه‌خواری باشید گزینه خوبی برای شماست.
پس با ما همراه باشید.
مواد اصلی:
سیب زمینی: ۲ عدد
کدو سبز: ۵ عدد
گوجه فرنگی: ۵ عدد
پیاز (بزرگ): ۱ عدد
تخم مرغ: ۳ عدد
روغن: به مقدار لازم
نمک و فلفل و زرد چوبه: به مقدار لازم
کدو بره، مخصوص گیاهخواران، همه پسند و مازندرانی!
طرز تهیه:
۱.
در ظرفی مناسب ابتدا پیاز را نگینی خرد می‌کنیم و به مدت دو دقیقه با حرارت زیاد و کمی روغن در تابه تفت می‌دهیم نمک و زردچوبه را اضافه نموده و سیب‌زمینی را که نگینی خرد کرده و داخل آن می‌ریزیم و مواد را کمی تفت می‌دهیم.
۲.
شعله را که تا این لحظه نسبتا زیاد بود کم کرده و در تابه را بسته و می‌گذاریم مواد به مدت پنج تا هفت دقیقه روی حرارت پخته شود.
۳.
کدوی حلقه شده را در ظرفی جدا کمی سرخ میکنیم و به مواد اضافه نموده و آن را نیز چند دقیقه تفت میدهیم و بعد گوجه‌فرنگی‌های خرد شده و تخم‌مرغ‌ها را روی آن ریخته و باز هم شعله را کمتر می‌کنیم تا مواد با در بسته ۱۰ دقیقه بپزد در مرحله آخر فلفل سیاه را روی غذا پاشیده و سرو می‌کنیم.
نکات
بهتر است روی غذا مقداری گرد غوره، گرد لیمو یا آبغوره بریزیم یا با کمی رب انار ترش آن را مزه دار کنیم.
بیشتر بخوانید:چگونه به غذا‌ها ادویه اضافه کنیم؟
منبع: سرآشپز پاپیون
انتهای پیام/