سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تبلیغات زودهنگام کاندیداها ممنوع است/ مردم تخلفات را گزارش کنند

مهر | استان‌ها | شنبه، 12 بهمن 1398 - 09:04
فردیس - دادستان فردیس گفت: تبلیغات پیش از موعد کاندیداهای مجلس شورای اسلامی ممنوع است و با متخلفان برخورد قانونی خواهد شد.
فرديس،شهرستان،له،تبليغ،داوطلبان

حسن جهانشاهلو در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: هرگونه فعالیت انتخاباتی داوطلبان یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و طرفداران آنها پیش از موعد قانونی، ممنوع است.
وی در ادامه افزود: کارمندان و رؤسای ادارات شهرستان فردیس نیز اجازه ندارند در زمان اداری و یا غیر اداری از امکانات و خدمات دولتی و بیت المال له یا علیه داوطلبان استفاده کنند.
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان فردیس گفت: ارگان‌های دولتی نباید از خدمات دولت برای تبلیغ له یا علیه یا منفعت شخصی استفاده کنند چراکه این امکانات باید برای خدمت رسانی به مردم به کار گرفته شود.
جهانشاهلو گفت: از مردم شهرستان فردیس خواستارم تا در صورت مشاهده هرگونه تخلف از سوی کاندیداها یا کارکنان دولت و شهرداری‌ها در تبلیغات زودهنگام یا استفاده از بیت‌المال در تبلیغ به نفع فرد یا جریانی، مراتب را با دادستانی در میان گذارند.