خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سید حسن خمینی: «معامله قرن» جنایت غیرقابل توجیه قرن است

ایسنا | برگزیده، سیاسی | جمعه، 11 بهمن 1398 - 11:43
یادگار امام با محکومیت طرح موسوم به «معامله قرن»، گفت: بی تردید ملت های مسلمان زیر بار این ظلم مضاعف نمی روند.
معامله،قرن،امام،اسلامي،مضاعف،يادگار،ظلم

یادگار امام با محکومیت طرح موسوم به «معامله قرن»، گفت: بی تردید ملت های مسلمان زیر بار این ظلم مضاعف نمی روند.
به گزارش ایسنا به نقل از جماران، حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی در دیدار با جمعی از خانواده های شهدای حزب الله لبنان که شب گذشته در حرم مطهر امام راحل برگزار شد، با بیان اینکه «معامله قرن جنایت غیرقابل توجیه قرن است»، اظهار کرد: این معامله برنامه ای یکجانبه و ظالمانه است که فقط می تواند از یک اندیشه استثمارگر و فرهنگ طاغوت محور ناشی شود و بی تردید ملت های مسلمان زیر بار این ظلم مضاعف نمی روند.
وی افزود: متاسفانه آشفتگی دنیای اسلام و وابستگی حاکمان بی هویت ایشان به ترامپ و امثال او این زمینه را داده است که بتوانند بر مرزهای تمدن اسلامی طمع کنند.
یادگار امام تاکید کرد: امروز هیچ چیزی به اندازه طرد این طرح اهمیت ندارد و فقط لطف خدا و همت امت اسلامی و غیرت اسلامی می تواند این توطئه را خنثی کند.
انتهای پیام