خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آمریکا: برنامه‌ای برای خروج از سوریه نداریم

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | جمعه، 11 بهمن 1398 - 09:50
فرستاده ویژه آمریکا به سوریه اعلام کرد این کشور قصد ندارد نیروهای نظامی خود را از سوریه خارج کند.
سوريه،جفري،خروج،شرق،ارتش

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از اینترفاکس، «جیمز جفری» فرستاده ویژه آمریکا به سوریه در کنفرانسی مطبوعاتی اعلام کرد واشنگتن برای خروج نیروهایش از سوریه در آینده نزدیک هیچ برنامه‌ای ندارد.
این در حالی است که دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، اکتبر سال گذشته میلادی پس از آغاز عملیات نظامی ترکیه در شمال شرق سوریه دستور خروج حدود ۱۰۰۰ سرباز آمریکایی از سوریه را صادر کرد؛ اقدامی نمایشی که ترامپ بارها آن را انجام داده است.
گفتنی است ارتش سوریه پس از اینکه تروریست‌ها بار‌ها آتش‌بس اعلام شده در ادلب را نقض کردند، از جمعه هفته گذشته عملیات جدیدی را برای پاکسازی مناطقی از جنوب شرق ادلب و اطراف حلب از چنگ تروریست‌ها آغاز کرده‎ و به موفقیت‌های چشمگیری دست پیدا کرده است.
جفری در این خصوص مدعی شد ارتش سوریه در ادلب به دنبال تحقق پیروزی نظامی است نه رسیدن به راهکاری برای حل بحران.
انتهای پیام/