تونس و الجزایر اجازه عبور هواپیمای نتانیاهو را ندادند
مشرق
|
بینالملل
|
دوشنبه، 29 بهمن 1397 - 22:50
تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد که مقامات تونس و الجزایر به هواپیمای حامل نخست وزیر این رژیم اجازه عبور از حریم هوایی خود به مقصد مغرب را ندادهاند.

به گزارش مشرق به نقل از النشره، کانال ۱۳ رژیم صهیونیستی اعلام کرد که مقامات دولتهای تونس و الجزایر با عبور هواپیمای حامل بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم از حریم هوایی خود به مقصد مغرب مخالفت کردهاند.
بیشتر بخوانید: دیدار محرمانه نتانیاهو با وزیر خارجه مغرب در نیویورک
طبق این گزارش، مقامات کشورهای مختلف ازجمله فرانسه، آمریکا، اسپانیا، عربستان و امارات فشار زیادی به مقامات تونس و الجزایر وارد کردند و در این زمینه مداخله کردند تا این دو کشور اجازه ورود هواپیمای نتانیاهو به حریم هوایی خود را بدهند.
کانال ۱۳ رژیم صهیونیستی در ادامه آورده است: قرار بود که نتانیاهو مارس پیش رو به مغرب سفر کند اما مقامات مغرب از این رژیم خواستند که این سفر را به تعویق بیندازد.