خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سازمان ملل: آتش بس در لیبی ۱۱۰ بار نقض شده است

مشرق | بین‌الملل | جمعه، 11 بهمن 1398 - 00:01
فرستاده سازمان ملل در امور لیبی امروز پنجشنبه گفت که آتش‌بس در لیبی یکصد و ده بار نقض شده است.
ليبي،برلين،اجلاس،نتايج،ملل،تصويب،ادامه،سازمان،گفته_بود،پنجشنبه

به گزارش مشرق به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، "غسان سلامه" فرستاده سازمان ملل در امور لیبی امروز پنجشنبه گفت که آتش‌بس در لیبی جوهری روی کاغذ بیش نیست و یکصد و ده بار نقض شده است.
وی از همه طرف‌ها خواست تا برای آتش‌بس در لیبی و اجرای نتایج اجلاس اخیر برلین درباره این کشور تلاش کنند.
بیشتر بخوانید: تولید نفت لیبی ۷۵ درصد کاهش یافت
«دانگ دینگ کوی» نماینده ویتنام در سازمان ملل که روز چهارشنبه ریاست شورای امنیت را برعهده داشت، اعلام کرده بود: انتظار دارم قطعنامه‌ای در راستای حمایت از نتایج اجلاس برلین درباره لیبی به سرعت تصویب شود.
وی در پاسخ به سوالی درباره امکان تصویب قطعنامه‌ای در جلسه امروز پنجشنبه این شورا درباره لیبی گفته بود: رایزنی‌ها ادامه دارد و ما به سرعت کار می‌کنیم.
«هایکو ماس» وزیر خارجه آلمان دوشنبه گذشته گفته بود که کشورش به تلاش برای تصویب قطعنامه‌ای در شورای امنیت برای حمایت از نتایج برآمده از اجلاس اخیر برلین درباره لیبی ادامه می دهد.
برلین ۱۹ ماه جاری میلادی شاهد کنفرانس بین‌المللی درباره لیبی با مشارکت شماری از سران و نمایندگان روسیه، آمریکا، مصر، فرانسه، انگلیس، چین، آلمان، ترکیه، ایتالیا، امارات، الجزایر، کنگو به همراه سازمان ملل، اتحادیه آفریقا و اتحادیه عرب بود.
شرکت کنندگان در بیانیه پایانی خود خواهان تقویت آتش بس در لیبی و توقف حملات به تاسیسات نفتی و تشکیل یک نیروی نظامی واحد در لیبی و ورود صادرات سلاح به این کشور شدند.
لیبی|نیروهای حفتر: عملیات علیه تروریست‌ها ادامه می‌یابد
تولید نفت لیبی ۷۵ درصد کاهش یافت