خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 شهریور 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

طرز تهیه برگر ماهی، ساده و لذیذ

باشگاه خبرنگاران | یادداشت | دوشنبه، 24 دی 1397 - 14:25
در این مطلب روش تهیه‌ یک برگر ساده و مقوی را به شما آموزش داده‌ایم.
نان،قرار،ميزان،ماهي،برگر

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، فیش برگر یا برگر ماهی، یک برگر خوشمزه و مغذی است که روش تهیه‌ آن را در ادامه قرار داده‌ایم.
با ما همراه باشید.
مواد لازم:
ماهی: ۲۵۰ گرم
نمک و فلفل: به میزان لازم
شوید تازه: به میزان دلخواه
پیاز حلقه حلقه شده: یک عدد
روغن زیتون: به میزان لازم
آب لیمو ترش: به میزان دلخواه
نان تست یا نان همبرگر: به میزان لازم
طرز تهیه:
برای تهیه‌ی این برگر بهتر است از ماهی‌هایی که تیغ و استخوان کمتری دارند، استفاده شود.
گوشت ماهی را پس از پاک کردن، داخل مخلوط کن ریخته، نمک، فلفل، شوید تازه و آب لیمو را به آن اضافه می‌کنیم.
وقتی مواد به خوبی مخلوط شدند، به اندازه‌ی یک نارنگی کوچک از مواد را برداشته و در دست به شکل برگر، آن را پهن می‌کنیم.
دو طرف برگر ماهی را به روغن زیتون آغشته کرده و آن را داخل سینی فر قرار می‌دهیم.
سینی را به مدت ۵ دقیقه در فر با دمای ۲۰۰ درجه‌ی سانتیگراد قرار می‌دهیم تا برگر‌ها طلایی رنگ شوند.
برگر ماهی ما آماده است.
آن را روی نان قرار داده و برش‌های پیاز را روی برگر می‌چینیم.
منبع: تابناک باتو
انتهای پیام/