خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

متحد نشویم در آینده نزدیک شاهد نقشه‌های جدیدی از طمع‌کاری رژیم اشغالگر خواهیم بود

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | پنجشنبه، 10 بهمن 1398 - 19:02
دفتر حفاظت منافع ایران در قاهره با اشاره به معامله قرن اعلام کرد اگر جهان اسلام متحد نشود، در آینده نه چندان دور شاهد نقشه‌های جدیدی از طمع‌کاری و حرص رژیم اشغالگر در خصوص فلسطین و کشور‌های اسلامی خواهیم بود.
رژيم،اشغال،معامله،صهيونيستي

در پی اعلام معامله قرن؛
به گزارش حوزه سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، در پی رونمایی از طرح صلح ادعایی دونالد ترامپ موسوم به معامله قرن، دفتر حفاظت منافع جمهوری اسلامی ایران در قاهره با انتشار نقشه‌هایی از اشغالگر‌ی‌های رژیم صهیونیستی در سرزمین‌های اشغال شده عنوان کرده است: «این نقشه‌ها به روشنی روند اشغال سرزمین‌های مقدس فلسطین توسط رژیم صهیونیستی را نشان می‌دهد.
اگر جهان اسلام متحد نشود، در آینده نه چندان دور شاهد نقشه‌های جدیدی از طمع‌کاری و حرص رژیم اشغالگر در خصوص فلسطین و کشور‌های اسلامی خواهیم بود.»
انتهای پیام/