خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افتتاح ۵۵پروژه کشاورزی طی دهه فجر در مرکزی/ ایجاد یک هزار شغل

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 10 بهمن 1398 - 10:33
اراک- رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی گفت: امسال در دهه فجر ۵۵ پروژه کشاورزی در استان مرکزی به بهره برداری می‌رسد که بیش از یک هزار مورد اشتغال مستقیم و غیرمستقیم ایجاد خواهد کرد.
مستقيم،پروژه،اشتغال،ريال

مجید آنجفی در گفت و گو با خبرنگار مهر پیرامون پروژه‌های این سازمان در دهه فجر امسال اظهار داشت: ۲ میلیارد و ۷۶۳ میلیون و ۳۷۵ میلیون ریال از مجموع این اعتبارات توسط متقاضیان (بخش خصوصی)، ۸۲ هزار و ۶۴۰ میلیون ریال از محل حمایت‌های دولتی و ۲۷۱ هزار و ۳۴۸ میلیون ریال از محل تسهیلات بانکی تأمین شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی گفت: این ۵۵ پروژه متشکل از ۲۷ پروژه آب و خاک، ۱۶ پروژه تولیدات دامی، ۲ پروژه تولیدات گیاهی، ۳ پروژه شیلات و۷ پروژه صنایع تبدیلی است که به ایجاد ۳۶۹ اشتغال مستقیم و ۶۶۱ اشتغال غیر مستقیم می‌انجامد.
وی ادامه داد: مجموع اعتبار هزینه شده ۲۷ پروژه آب و خاک به مبلغ ۱۰۷ هزار و ۷۴۶ میلیون ریال از محل اعتبارات بخش خصوصی و دولتی بوده است که ایجاد ۷۱ اشتغال مستقیم و ۱۱۰ اشتغال غیر مستقیم را به دنبال دارد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی افزود: برای ۱۶ پروژه تولیدات دامی استان در مجموع دو میلیارد و ۱۹۸ میلیون و ۹۸۰ میلیون ریال اعتبار با سرمایه گذاری بخش خصوصی و ارائه تسهیلات بانکی هزینه شده است که با بهره برداری آن در دهه فجر ۱۰۰ فرصت شغلی به طور مستقیم و ۱۱۷ مورد اشتغال غیر مستقیم ایجاد می‌شود.
آنجفی گفت: بهره برداری از ۲ پروژه تولیدات گیاهی با مجموع اعتبار هزینه شده به مبلغ ۲۵ هزار و ۲۰۰ میلیون ریال از محل ارائه تسهیلات بانکی و سرمایه گذاری بخش خصوصی به ایجاد اشتغال مستقیم ۱۷ نفر مستقیم و ۱۸ نفر غیر مستقیم می‌انجامد.
وی بیان کرد: در دهه فجر امسال سه پروژه شیلات با مجموع اعتبار هزینه شده به مبلغ ۱۴۹ هزار و ۹۰۷ میلیون ریال توسط بخش خصوصی و ارائه تسهیلات بانکی به بهره برداری می‌رسد که ایجاد اشتغال مستقیم برای ۱۵ نفر و اشتغال غیر مستقیم برای ۲۵ نفر را به دنبال خواهد داشت.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی عنوان کرد: با بهره برداری از ۷ پروژه صنایع تبدیلی سازمان جهاد کشاورزی استان با مجموع اعتبار هزینه شده به مبلغ ۶۴۷ هزار و ۵۰۰ میلیون ریال توسط بخش خصوصی و ارائه تسهیلات بانکی ۱۶۶ اشتغال مستقیم و ۲۹۱ اشتغال غیر مستقیم ایجاد می‌شود.